Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miesiaczka a nie bolące piersi!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkim chcialam sie poradzic poniewaz mam 18 lat miesiaczkuje od 12 roku zycia i moje miesiaczki sa regularne. Zawsze tydzien przed miesiaczka bolą mnie piersi a teraz jestem 2 dni przed i kompletnie nic !! Wogole nie bola ale sie troche powiekszyly bo sa bardziej jedrniejsze i pelniejsze. Mam kilka objawow PMS takie jak : chec na slodycze mdlosci i pragnienie ciagle chce mi sie pic! W ciazy byc nie moge bo 2 miesiace temu rostalam sie z chlopakiem. Pomozcie czy to normalne???

Gość gość
zawsze cię cycki nie będą boleć a w ciąży możesz być mimo miesiączki

Gość gość
P/i/e/r/d/o/l/n/i/j się młotkiem w cycki to zaczną boleć i wszystko wróci do normy

Gość gość
I dwa miesiace juz z zadnym chlopakiem sie nie pukalas

Gość gość
Wiesz co?? Jesli mi nie chcesz pomoć to sie nie odzywaj i sam sie pierd*lnij mlotkiem ale w swoj glupi łeb. A w ciazy na 100% nie jestem zabezpieczalismy sie i miesiaczki mialam normalne.

Gość gość
Tak nie uprawialam seksu 2 miesiace jak juz mowilam bo rozstalam sie z chlopakiem..

Gość gość
Maria też się nie bzykała a w ciążę zaszła . Może Duch św. zapłodnił cie w nocy o północy ukradkiem .

Gość gość
Haha ale smieszne wiesz ale ja naprawde szukam pomocy a swoje glupie teksty zachowaj dla siebie...

Gość gość
Widze ze na tym forum siedza tylko sami idioci :/ widze ze nikt mi nie pomoże :(