Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do rzezniczki

Polecane posty

Gość gość

Przestan juz tu wklejac swoje opisy porodw rzezni i w kolko pierdzielic o tym ze mm to syf i tylko kp! To sa Twoje wpisy, jeden spam. Jakis czas temu tu spamowalas, ze maz musi byc na kazdym badaniu ginekologicznym i ma nic nie dotykac bo pochwe zakaza. Ty nie masz innych problemow? Zakladasz tu non stop prowa ze srasz i szczasz pod siebie po sn. Klamiesz, ze ciaza niszczy biust a nie kp (biiiiiczzzz pliiiizzzzz litisci!!!!!!). Kto Ci za to placi?

Gość gość
Ona jest 24/7 na kafe i ciągle te same posty wkleja w podobnych tematach. I te jej prowa... Musi mieć coś z psychą, macierzyństwo jej na nerwy siadło.

Gość gość
moze nie tyle macierzynstwo co porod , to nie jej wina ze ktos ja przy porodzie potraktowal tak ze jej na psyche siadlo , tutaj trzeba tylko wspolczuc

Gość gość
Ale ona serio robi dwojke w gatki????

Gość gość
Też myślę, że to jakiś bełkot osoby z problemami. Współczuję jej, ale ona powinna tak naprawdę iść do jakiegoś psychologa/psychiatry, bo pisanie na tym forum jej nic nie da. Wiadomo, że nikt poważny się jej wpisami nie przejmie. A ona się tu biedna produkuje, wiecie ile czasu musi jej to zajmować?

Gość gość
a skad ja mam to wiedziec moze robi jak tak pisze , ja mialam peknieta i zszywana kiszke stolcowa po porodzie ale nie robie dwojki w gatki i nic mi sie nie rozeszlo a juz 16 lat minelo

Gość gość
Ona twierdzi, że nie trzyma moczu i stolca, tak kiedyś pisała gdzieś i że każdy poród sn to jest rzeź i że pochwa później jest bardzo luźna a dziecko chore. Tak pisała.

Gość gość
Współczuję jej. Ale po co innym wmawia, że też tak będą miały? To już jest głupie.

Gość gość
Ona gdzies pisala ze dzieci po sn sa zawsze niedotlenione i chore

Gość gość
Może rodziła w kiepskim szpitalu i ma chore dziecko, siadło jej to na łeb i tyle.

Gość gość
Ale po co innym wmawia, że też tak będą miały? To już jest głupie. x tak wlasnie dziala psychoza - powinna sie leczyc ta biedna dziewczyna bo ktos ( szpital, personel medyczny) zrobil jej krzywde , rany sie zagoja ale z psychika juz trudniej

Gość gość
ona jest psychiczna

Gość gość
Zauważyłyście jaka agresja bije z jej postów? Jak ktoś ma inne zdanie to zaraz nerwy i wyzwiska, zero dyskusji. Jak w obłędzie.