Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trudny wybór poradzcie co robić

Polecane posty

Gość gość

jestem w 34 tc mam zalecenie od ortopedy do cc z powodu skoliozy z rotacją miednicy, ginekolog pytał czy chce cc bo jak tak to sie może zemną umówić a jak nie jestem do końca przekonana żebym się zdała na niego - zobaczymy bliżej terminu ile dziecko urośnie i w ogóle i wtedy podejmiemy decyzje - powiedziałam że okej ale teraz się nad tym zastanawiam. ginekolog powiedział ze przy krzywej miednicy dziecko może zablokować się w kanale rodnym nie wiem co robić, faktycznie zdać się na niego czy upierać się przy cc? boje się żeby dziecko nie dostało jakiegoś niedotlenienia itp. tyle się teraz słyszy...

Gość gość
Jesli dwoch lekarzy ci doradza cc to nad czym ty chcesz jeszcze myslec? Chyba oni chcą to zrobić dla twojego i dziecka bezpieczeństwa nie dla zabawy.

Gość gość
no właśnie chodzi o to że ginekolog powiedział żeby poczekać z ostateczną decyzją, zobaczyć ile urośnie jak się ułoży i wszelkie inne czynniki przed porodem i on mi wtedy poradzi co robić a ja się zastanawiam czy jeśli powie żebym próbowała rodzić naturalnie to czy powinnam jakby nie było ryzykować?

Gość gość
Ale nad czym Ty sie zastanawiasz w ogole? Chcesz skrzywdzic dziecko byle tylko rodzic sn? Jestem za porodem naturalnym ale jesli sa wskazania do cc nie ma innego wyjscia.

Gość gość
podbijam