Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość19

Czy powinnam mu na to pozwolić?

Polecane posty

Gość gość19

Nie wiem kto skasował ten temat ale to bylo chamskie! Zaczne od poczatku Mam chłopaka od prawie roku a znamy sie jeszcze dluzej, jest nam dobrze i dogadujemy się, jednak jeszcze nie doszliśmy daleko w kwestii sexu czy dotykania się. Jednak ostatnio w sobotę zdarzyło się cos czego się nie spodziewałam i co mnie przestraszyło. Mój facet pracował przez miesiąc w innym mieście, w sobotę miałam pierwszy raz go zobaczyć od dłuższego czasu. Przygotowałam na ten dzień romantyczna kolacje przy świecach i postanowiłam ubrać się w coś co może mu się spodobać. Nigdy nie noszę spódnic czy kiecek bo to nie w moim stylu (nigdy nie noszę seksownych, obcisłych i odkrytych rzeczy) jednak na ten dzień kupiłam jedna sukienkę. Kiedy przyjechał i mnie zobaczył był bardzo zaskoczony ale też podobało mu się to co zobaczył. No jakby nie było to pierwszy raz ubrałam coś co odkrywa trochę ciała i jest bardzo kobiece. Wszystko było dobrze miło i romantycznie. Poszłam po szampana i kieliszki do kuchni a on poszedł za mną, myślałam że chce pomóc czy coś, ale on mocno przytulił mnie od tylu i zaczął całować po szyji i ramionach dotykajacych przy tym moich piersi, przestraszylam się tego trochę i chciałam to zakończyć ale on posadził mnie na stół rozpial sukienkę i zaczął całować mnie po piersiach i dotykać mojej cipki, po tym byłam już kompletnie przestraszona, odepchnelam go i ucieklam do drugiego pokoju. Teraz mnie przeprasza a ja nie wiem co o tym wszystkim myśleć

Gość gość
przestalam czytac po 3 zdaniu... znacie sie od roku i bez seksu? a ty wierzysz ze on wytrzymuje tyle czy co? ,masakra:) ile macie lat, dzieci?

Gość gość19
No ja mam 19 a on 20. Ale mimo wszystko nie jestem jeszcze gotowa i boję się tego

Gość gość
wyslesz cycki na @? ocenie, czy udawal czy robil to serio

Gość gość19
a po co i czemu miałby udawać?

nie dziw się. normalnie zakonnica zabudowana od stóp do głów a tu nagle taka zmiana. odczytał to jako zaproszenie do seksu - każdy facet by tak zrobił. a czy pozwolić to już zależy od ciebie.

Gość gość19
przyznam ze nie posiadam dużego biustu ale jest w sam raz dla jego rączki

Gość gość
isaura za ile ciagniesz?

Gość gość19
No jak tak nad tym zaczęłam myśleć to nie jm na niego zła o to, ale nwm czy to nie za szybko

Gość gość
Normalna akcja damsko-męska przypału tylko narobiłaś wyluzuj kobieto daj mu sie zjechać w końcu

Gość gość
Niestety dziewczyno faceci to seksualne istotny i kiedy czują zaproszenie do seksu to inne emocje czy racjonalne zdania są rozpraszane, on wtedy nie myślał o tym czy się boisz czy jesteś gotowa czy nie. On był gotowy i to zapewne od dawna, taka męska natura, albo się z nią godzisz albo odpuszczasz sobie facetów. Co nie znaczy że zaraz masz mu wskoczyć do łóżka, ale skoro boisz się seksu, a to jest niby twoja najbardziej zaufana osoba/partner/obiekt miłości to powinnaś powoli zacząć z nim robić pewne rzeczy, oswajać się z ciałem drugiego człowieka i z tym, że on chce poznać twoje ciało. Tego nie ominiesz i nie odłożysz w czasie na wieki.

Gość gość19
Rozmawiałam z nim o tym z pół roku temu że jeszcze nie jm gotowa A jak już to wolę zacząć małymi krokami a nie od razu na całość

Gość gość19
Mnie sam sex nie przeraża ale ten ból haki mu towarzyszy owszem

Gość gość
No to zaczynaj, przecież macanie cycków to nie całość, mogłaś go poprowadzić i pokazać czego sobie życzysz w danej chwili zamiast panikować ;) Ale już po fakcie, więc następnym razem :)

Gość gość
Ten ból to nic szczególnie okropnego. Do ciąży czy rozwalonego nosa to temu daleko, da się wytrzymać. A niektóre dziewczyny nawet nie boli :)

Gość gość19
No jak od razu wsunąl mi rękę do majtek to przestraszylam

Gość gość19
Mnie już ginekolog uprzedzal ze przy kilku stosunkach bd czuła ból bo mam grubą błonę i jm ciasna

Gość gość
I tak facet jest spoko skoro wcześniej tego nie robił. Także się nie spinaj, korzystaj ze związku i powoli do przodu :)

Gość gość
Moze I on sie przestraszyl bylas bardzi mokra?

Gość gość19
No on już miał parę partnerek

Gość gość19
No mimo że się przestraszylam to tez mocno się podniecilam i byłam mokra

Gość gość
Durny ten ginekolog, tylko cię stresuje . Ja czułam ból przy kilku stosunkach, ale hmmmm...to nie urwanie ręki, a za każdym razem coraz lepiej. Nie mówiąc już o tym, że nie musisz od razu seksu uprawiać, a wspomniałaś że nawet w dotykaniu się daleko nie zaszliście. Masz dużo możliwości, ale na faceta nie masz co być zła, po prostu odebrał twoje zachowanie tak jak ktoś już napisał, czyli tak jak odczytałaby to większość facetów.

Gość gość19
Wybaczyć mu wyłączyłam i powiedziałam mu już ze nie jm na niego zla Po tej sytuacji zacznę chyba powoli zbliżać się do tego

Gość gość
Teraz tez jestes mokra? Czesto sie masturbujesz?

Gość gość19
Nigdy się nie masturbowalam ale mokra często przy nim bywam

Gość gość19
Teraz tez jm jak przypomnę sb tą całą sytuacje

Gość gość
Moze podasz @ to popiszemy o tym swobodnie

Gość gość19
Mam GG a z @ nie korzystam

Gość gość
Ale masz jakiegos@ Bo ja nie mam gg

Gość gość
Daj mu i się nie zastanawiaj . Będzie fajnie. Tylko pamiętajcie o gumkach.