Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiałem seks z dziewczyną i czułem się tak jakbym wkładał...

Polecane posty

Gość gość

penisa w rurę od odkurzacza pełnego śluzu. Ani to miłe ani przyjemne. Najgorsze jest to że ona w środku miała jakieś zgrubienie o które cały czas się ocierałem co sprawiało ból i zamiast mi stanąć, opadał. Matko jedyna, myślałem że to coś lepszego. Ona też deska, wypięła się i pyta czy ma się ruszać... No k****. Żenada.

Gość gość
Rozepchana już. Niestety nie jesteś jej pierwszym, ani drugim, ani trzecim...

Gość gość
a wy naprawdę sprawdzacie jak jest z odkurzaczem?:-)

Gość gość
powiedz że nie tam sa roztocza i inne dziwne rzeczy

Gość gość
Było strasznie , ona zachowywała się jakby robiła to pierwszy raz! Maskara.

Gość gość
to wychodzi na to, że odkurzacz lepszy..powodzenia z nim:)

Gość gość
tak to jest jak 13 latki zaczynaja inicjacje. jeszcze nie wiedzo co z czym i do czego

Gość gość
o boze gorszego analfabety i putaka nie czytałam :D:D wiesz , jesli ma sie 6 cm to nie ma sie co dziwić :hahahehhahhaaaaaaa bez penisowy patafin haa

Gość gość
tak to jest jak sie malolata pieprzy z niedoswiadczonym gowniarzem... jeszcze przez ciebie dziewczyna zrazi sie do seksu lepiej wydoopcz odkurzac kran od zlewu lub dziurke od klucza

Gość gość
tępy polski *****cz i wyśmiewacz ,życze ci ...zarazy

Gość gość
Po pierwsze to do jej pochwy nie wchodziło jeszcze 5 cm mojego penisa i z wielkością nie było problemu. A dwa ona się nie zrazi bo cały czas kogoś ma i jak się potem okazało nigdy mnie nie kochała bo to była moja była. Ja jej z resztą też ,ale jak myślę o tym to przestaję się jarać seksem. Swoją drogą ona była ode mnie starsza 2 lata.

Gość gość
Naprawdę zastanawiam się cz to było dlatego że ona nie miała na mnie ochoty, że ja nic do niej nie czułem czy po prostu seks jest przereklamowany.

Gość gość
prawiałem seks z dziewczyną i czułem się tak jakbym wkładał... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Uprawiałem seks z dziewczyną i czułem się tak jakbym wkładał... gość dziś penisa w rurę od odkurzacza pełnego śluzu. Ani to miłe ani przyjemne. Najgorsze jest to że ona w środku miała jakieś zgrubienie o które cały czas się ocierałem co sprawiało ból i zamiast mi stanąć, opadał. Matko jedyna, myślałem że to coś lepszego. Ona też deska, wypięła się i pyta czy ma się ruszać... No k****. Żenada. gość dziś Rozepchana już. Niestety nie jesteś jej pierwszym, ani drugim, ani trzecim... gość dziś a wy naprawdę sprawdzacie jak jest z odkurzaczem?usmiech.gif gość dziś powiedz że nie tam sa roztocza i inne dziwne rzeczy gość dziś Było strasznie , ona zachowywała się jakby robiła to pierwszy raz! Maskara. gość dziś to wychodzi na to, że odkurzacz lepszy..powodzenia z nimusmiech.gif gość dziś tak to jest jak 13 latki zaczynaja inicjacje. jeszcze nie wiedzo co z czym i do czego gość dziś o boze gorszego analfabety i putaka nie czytałam smiech.gifsmiech.gif wiesz , jesli ma sie 6 cm to nie ma sie co dziwić :hahahehhahhaaaaaaa bez penisowy patafin haa gość dziś tak to jest jak sie malolata pieprzy z niedoswiadczonym gowniarzem... jeszcze przez ciebie dziewczyna zrazi sie do seksu lepiej wydoopcz odkurzac kran od zlewu lub dziurke od klucza gość dziś tępy polski *****cz i wyśmiewacz ,życze ci ...zarazy gość dziś Po pierwsze to do jej pochwy nie wchodziło jeszcze 5 cm mojego penisa i z wielkością nie było problemu. A dwa ona się nie zrazi bo cały czas kogoś ma i jak się potem okazało nigdy mnie nie kochała bo to była moja była. Ja jej z resztą też ,ale jak myślę o tym to przestaję się jarać seksem. Swoją drogą ona była ode mnie starsza 2 lata. Inne tematy z tej kategorii mam problem czy warto się starać? gość dziś Naprawdę zastanawiam się cz to było dlatego że ona nie miała na mnie ochoty, że ja nic do niej nie czułem czy po prostu seks jest przereklamowany.

Gość gość
przereklamowany a czasami nawet obrzydliwy

Gość gość
namiętność jest piękna jak robisz to z osobą której sama obecność przyspiesza puls ,jak kochasz wtedy jest wszystko inaczej

Gość gość
To było tak że ja do 22 roku życia nie byłe nawet na randce i postanowiłem sprawdzić czy dam radę. Więc pierwszą dziewczynę którą poderwałem na imprezie oczarowałem, umówiliśmy się i na 5 randce był seks. Dla niej jak sama określiła "seks to nic takiego". Na czwartej wprost pytała co lubię w łóżku... Najzabawniejsze jest to ze jak ją spotkałem to byłem pewny że to dziewica która nigdy nikogo nie miała a okazało się ze d**y wszedzie dawała,

Gość gość
Szkoda bo miała ładne stopy, duże piersi i cholernie jędrny tyłek i zerznąłbym ją jeszcze raz.

Gość gość
Ja nawet jak rżnąłem kobietę bez uczucia to było z***biście no ale jak ma tam gwoździa i Ci sflaczał podczas akcji to się nie dziwię że było do d**y

Gość gość
ale ona była brzydka, nie było w niej niczego pociągającego. na dodatek jej zachowanie, wypięła się i nic.

Gość gość
Autorze jestes oblesny i chory.