Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

dlaczego ludzie narzekają na pogodę?

Polecane posty

Pogoda jest wg mnie wyśmienita, plusowe temperatury sięgające nawet 10 stopni, czasem deszczyk popada, ogólnie cieplutko, bez śnieżyć, a ludzie k***a mają pretensje :O Tak im ciężko przeżyć, że w święta nie będzie biało? I z***biście, zimy w ogóle nie powinno być, tylko najwyżej chłodniejsza jesień/ a ludzie k***a chcą śnieżycy by potem kląć, że muszą sypać sól na chodnik i odśnieżać wjazd do garażu.

Gość gość
Wykąpałaś się już? Jeśli nie to zrób nam tę przyjemność i idź poszukaj wody...

Gość gość
Kobieto, nie masz co robić? Wigilia wkrótce!

Gość gość
To może zrobisz nam tę przyjemność i pójdziesz poszukać wody?

Nie mam!! Nie mam wody w domu, od k***a 14 godzin. To jest k***a perwa roku, że ja nie mam możliwości się umyć w taki dzień. I będę kląć na to wszystko.

Gość gość
bezdomnym , których są dziesiątki tysięcy cieplej, biedni oszczędzą na ogrzewaniu

Będę dziś kląć cały dzień na tego, który przyczynił się do braku wody w naszych domach!!! Mam dość wyczekiwania przy kranie aż spadnie choćby kropelka wody. Jak przygotować wigilię? Tak sie zdenerwowałam, że będę ubiegać się o odszkodowanie za ubytek na zdrowiu przez to wszystko, bo idzie ochujeć.

Gość gość
Perwą to jest rzucanie w taki dzień mięsem, tak jak Ty to robisz. Rączki i mózg masz? Zadzwonić gdzieś nie potrafisz? A może rodzina ma Cię już dość (podobni jak my) i święta spędzisz tutaj?

Gość gość
Studziu spokojnie, wariat nie może zwariować jeszcze bardziej...

Gość gość
Większość Ludzi na wszystko narzeka

k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a k***a NIECH MNIE ZAMKNA W WARIATKOWIE TAM SIE UMYJE PRZYNAJMNIEJ!!!1