Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wigilię muszę przesiedzieć u rodziców mojej baby...

Polecane posty

Gość gość

Już mi niedobrze na samą myśl :o Znowu "teściowa" będzie dopytywała, kiedy wreszcie wezmę ślub z jej córeczką. Kurwa, co za porażka te święta... :o

Gość gość
a co cie powstrzymuje przed wyjasnieniem tesciowej ze nigdy?

Gość gość
To po co tam do nich jedziesz?

Skoro o swojej kobiecie mówisz 'baba', a na jej matkę narzekasz, to chyba nie masz szacunku do swojej drugiej połówki. Poza tym, jeśli Ci nie pasuje, żeby iść tam na wigilię to nie idź, nikt Cię wołami i siłą tam nie może zaciągnąć, sam decydujesz o swoim życiu. A co do ślubu to zawsze możecie z dziewczyną ustalić wersję na 'mamusi', po której się odczepi z takimi gadkami (w moim przypadku powiedzenie dziadkom, którzy bębnili o ślubie, że nigdy tego nie zrobię, a już na pewno nie pod presją dało radę i spokój)

Gość gość
Ty jakis glupi jestes? Przeciez kazdy wie ze po to sie ciagnie chlopaka dziewczyny na Wigilie do siebie zeby go przydusic o oswiadczyny. W Wigilie latwiej wymusic zobowiazanie.

Gość gość
buraku, sam sobie zrób wilije

Gość gość
11.12 a co to jest to "wilije"?

Wy to macie problemy, ja w swoim domu mam najazd niemców, to dopiero przewalone, już mi powiedzieli czemu dom nie posprzątany,zakupy nie zrobione itp, za niedługo powiem im żeby spierdzielali i zamknę drzwi. Wkurwiają mnie święta, po cholerę do mnie jedzie ta zasrana rodzinka? Chce być sam,mam wolne, chce święta spędzić samemu, bez rodzinki, cały rok żyje samemu i mi z tym dobrze, po huja zamulają mi moje dni wole?