Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kitty_69

Sponsoring. Macie sponsorów?

Polecane posty

Cześć, chciałabym spytać czy macie sponsorów? Jak to jest w takiej relacji? Ile dostajecie pieniedzy prezentow wycieczek itd? Towarzyszycie im czasem na spotkaniach biznesowych lub imprezach? Gdzie szukacie sponsorów? Jak na stronach internetowych to jakich? Bardzo mnie interesuje jak wyglada zycie sponsorowanej studentki przedewszystkim w Warszawie. Czy sponsoring wystarcza was na prowadzenie normalnego życia w stolicy? Wystarcza kasy? : ) Z góry mówię, do osob ktore nie popieraja takiej formy zarobki, nie wypowiadac się. Dziękuję!

Gość gość
Mówią że kobiety sa zmuszane do kurestwa, ze sytuacja zyciowa :D hehe Niektóre maja k******o w sobie, z własnej woli dla wygody nadstawia d**y :D

Ktoś tu chyba nie umie czytać ze zrozumieniem. Pisałam, żeby sobie odpuścić takie komentarze, bo są one tutaj niepotrzebne : )

dziecko, za duzo filmow sie naogladalas... bedziesz na telefon dla jakiegos zonatego oblecha, bedziesz sie musiala ****** we wszytskie dziury na zawolanie.... zapomnij o wycieczkach i businessowych spotkaniach, nikt k***y nie zabiera na businessowe spotkania...

Gość milutki981
Nie naskakiwać tak na autorkę. Matki Teresy się odezwały. Ja nie widzę w tym problemu. Nie płacę za seks bo nie muszę jeszcze ale za porządne obciąganie mogę zapłacić bo mało która z Was robi to jak należy.