Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 30 myślą, że nadal są młode ?

Polecane posty

Gość gość

młodosc konczy sie po 25-30rż...taka jest biologia, a co wy sobie wmawiacie to juz inna sprawa, mozecie nawet czuc sie na 10lat, biologii nie oszukacie

Gość gość
mlodosc biologiczna, mlodosc psychiczna to dwie rozne sprawy. czasem 50 latka czuje i zachowuje sie mlodziej niz 16 latka. nie mozna tez zrozumiec 30 latek poki sie nie nie bedzie :)

Gość gość
w takim razie autorze twoja matka to już żywy trup, bo pewnie ma z 40-50 lat. Poza tym żal mi jej że wys\rała takie gó\/wno jak ty... Pokaż jej ten temat, niech zobaczy co myśli o niej synalek, któremu myła obes\raną doopę.

Gość gość
ja wyglądam młodziej niż moje rówieśniczki wiec nie pleć bzdur- genetyka, dbanie o siebie, zdrowe odżywianie,******itp.

Gość gość
14:50, ale inteligencja to ty nie grzeszysz. Nie wiem, jak genetyka pomogla ci wygladac mlodo. Ale lingwistyka chyba tez dziala dobrze, bo ja studiowalam i tez wygladam niezle.

Gość gość
ignorancja nie jest usprawiedliwieniem, wiec autorko jak bedziesz miec 30 lat to mam nadzieje, ze bedzie ci tak żenująco głupio kiedy przypomnisz sobie ten temat, że długo tego nie zapomnisz :)

Gość gość
zaciekawiła mnie ta dyskusja ponieważ jestem kobietą sporo po trzydziestce a jednak wzbudzam podziw panów o wiele młodszych,jestem młoda wyglądem ,stylem,charakterem i sposobem bycia i na pewno mam ogromną przewagę nad kobietami o wiele młodszymi-to doświadczenie i mądrość z mojego życia przez ten czas-to ogromna przewaga.

Gość gość
30 letnie kobiety są najlepsze, najgorętsze. Pod warunkiem, że zadbane. Chodzące wulkany sexu.

Gość gość
No własnie nie wiem co to za gadanie- w momencie osiagniecia 30 lat mam co zrobic? wziąc rózaniec i do trumny? ja w ogole nie widzę róznicy w moim wyglądzie jak mialam 25 lat a teraz mając 33. Jakoś ciało mi nie flaczeje, nie rozkłada sie- bo tak co niektorzy insynuują- ze mija 30tka i nagle się rozsypuję...eh. Tak pieprzycie jakby 30latka miala nagle zamieniac sie w babacię 70letnia. ...więc - TAK- jestem nadal młoda i świetnie wyglądam :p

Gość dupniety_na_umysle
Dlaczego kobiety po 30 myślą, że nadal są młode ? xxx Bo są.

Gość gość
No tak, młodość trwa 10 lat, a starość 50:) Weź się osobo zakładająca temat lecz.

Gość gośMikolaj
Uważam jako 26latek ze kobiety po 30 stce są bardzo bardzo sexy i owiele bardziej namiętnie niż jakieś mlodki które nie znają seksu tzn:nie czerpią z niego tego co kobietki po 30.A poza tym nie jedna kobieta po 30 jest dużo bardziej kobieca od malolat.To taki wiek gdzie widać ze kobieta kwitnie.....

Gość gość
Przecież autora to samo czeka, albo ma to za sobą.

Gość gość
Jestem 30+,mam jeszcze większe wzięcie niż za młodu(mam męża).dawniej też za mna szaleli ale teraz jeszcze bardziej,kawalerzy młodsi i rozwodnicy.czasem sama nie mogę w to uwierzyć.

Gość gość
my też nie możemy w to uwierzyć:-)

Gość gość
Bo są......

Gość gość
jak dla mnie nie ważne ile kobieta ma lat, ważne na ile wygląda. Bo są 18 latki co wyglądają na 30-stkę jak np niejaka Luxuria , a są 30-kilku latki,które są piękne jak ś.p Anna Przybylska

Gość gość
13.06)zgadzam sie z tym stwierdzeniem.Są młode ,albo suche,albo tłuste ,zaniedbane,śmierdzą potem itd,dojrzalsze są zadbane w każdym calu.

Gość gość
ja mam 22lata i uważam, że 30latki są młode, chociaż mój facet z kolei ma je już za stadium rozkładu :P.

Gość ckja
ja mam prawie 30 i nie mogę powiedzieć, że to to samo co szesnastka :-) ale nie zamieniłabym się za nic :-)

Gość gość
tez nie cyhciałabym sie cofnąc do np.16 roku życia bo byłam bezkształtną, troche przytłustawą kluchą-ważyłam pewnie z 58 kg przy wzroscie 166. Na dodatek mialam na twarzy syfy i pyzatą twarz.Dobrze zaczełam wyglądac dopiero po 25 r.zycia.Teraz mam 31 lat i lepiej nie widzę.Cwiczę poł swojego życia i to nie raz w tyg. tylko codziennie więc doprawdy nie rozumiem co ludzie sugerują że to juz stara baba?! - Widuję i paskudne zapuszczone 18latki i jedyny plus według nich oraz niektorych facetów to "młody pesel" ale też super zadbane 30+, także ...chlopcy- bzykajcie sobie zaniedbane licealistki bo w koncu najwazniejszy jest Pesel.powodzenia

Gość gość
Dlaczego kobiety po 30 myślą, że nadal są młode ? x x x x x Bo są ! :classic_cool:

Gość gość
Zdaniem seksuologow wislockiej np jest akurat na odwrot to szczyt seksualnych mozliwodci kobiety i wiek jejnajwiekszej atrakcyjnosci.

Gość gość
seksualna emerytura- hahahahah- no padłam ze smiechu. Jakoś nie zauwazyłam:)

Gość gość
Romantyk stuknij się w pusty łeb.Faceci w tym wieku juz tracą swoje możliwości. Zupełnie odwrotnie niz'kobiety-