Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wigilii

mój mąż śpi pijany....

Polecane posty

Gość bez wigilii
najgorsze jest to, że w takim stanie nawet mnie nie zerżnie

Gość Pener Krca
bez wigilii dziś a podszywajcie się. Mi do śmiechu nie jest. przepłakać wigilię- nikomu nie życzę Zgłoś X X X Olej holote, która sama ma s******lone święta i wylew frustracje podszywając się pod ciebie. Jeszcze dzisiaj szczerze się usmiechniesz, zobaczysz :)

Gość gość
Wspolczuje ci autorko, u mnie tez niezaciekawie nieodzywam sie z mezem dobry tydzien przed swietami teraz gdy mam zasiaść nim do stolu odechciewa mi sie jesc

Gość bez wigilii
mam 28 lat i to pierwsze takie moje święta.

Gość gość
A u mnie super nie mogę doczekać się aż zasiądę do karpika :P mmm

Gość gość
od rana w łóżeczku, orgazm za orgazmem śmiech ... a teraz już dochodzi goloneczka ... pyszniutka z chrzanem...

Gość bez wigilii
no to wesołych świąt wam życzę. Oby były lepsze od moich.

Gość gość
A twoi rodzice, rodzeństwo? Może z nimi spędź ten czas? Serdecznie współczuję. Ja pamiętam takie obrazki z domu swojego dzieciństwa. Zalani w trupa rodzice i my - ich dzieci - próbujące ich dobudzić. Bezskutecznie. Morze łez wylaliśmy. Usiłowaliśmy sami coś ugotować itp. ale z marnym skutkiem.

Sluchajcie, temat jest cholernie przykry, czy mozecie przestac sie podszywac*****isac o analu i kroczu? Wrazliwosc zamrazarki poniektórych jest porazająca:( Autorko, pewnie nikt nie wie, ze macie problemy, stąd twój opór przed pójsciem do kogos na Wigilię. Zrób cos, by ten dzien nie skonczyl sie tak, jak zacząl. Pozdrawiam.

Gość bez wigilii
Sąsiad mnie zapraszał ale pod warunkiem ,że zgodzę się na ostre rżnięcie na wigilijnym stole z finałem w ustach .

Jak żenujący są ci podszywający się...żenująca żenada !!!! Autorko, trzymaj się, może się obudzi do wieczora. Chyba nie jest z niego taki ostatni drań, wpadka mu się zdarzyła...szkoda, ze w taki dzień, może stresów dużo ma i chciał się wyluzować, coś mi się wydaje, ze usiądziecie razem do kolacji :) Trzymaj się !

Gość bez wigilii
Obudził się już godzinę temu. Ale wiecie jeszcze trzeźwy na 100% nie jest. Leży. Rzygać mi się chce jak na niego patrzę. Jeśli chciał się wyluzować to mogę mu pogratulować, wyluzował sie na pewno, tylko szkoda, że kosztem tylu osób. Egoista.

Gość bez wigilii
Tak to nie jego wina, to pewnie moja wina. A może dziecka? Nie, na pewno pogody!!!

Gość gość
O D B Y T

Gość bez wigilii
Ma strasznego kaca i mdłości .No i właśnie narzygał nam na wigilijnego karpia .

Gość gość
glupi maz! bierzcie mnie na meza babeczki! moje gg to 5473221

Gość bez wigilii
Wiecie co, mam drachę w majtach. Pijak znowu śpi to mu te majty na ryj położę. Albo do ryja. Niech powącha i posmakuje moich soków i góvna.

Gość JustLove25
Ty PODSZYWACZU! myslisz ,ze jestes "SMIESZNY"? Zapewniam cie ,ze wcale nie jestes a twn kto sie smieje z twoich wpisow jest na takim samym ''POZIOMIE''Jak i ty ! Autorko nie przejmuj sie ! Przejedz sie do rodziny ,jesli takiej opcji nie masz ,zostan w domu .Ja jestem po rozwodzie mam coreczke prawie trzy letnia jestem.sama na obczyznie ..znajomi wyjechali na swieta ,spedzam te Swieta z corka i mi dobrze z tym kiedys plakalam ,przezywalam ,ze moj juz teraz byly maz musi pracowac w Wigilie !:(teraz DOROSLAM nie przejmuje sie !ciesze sie kazda chwila !jest ciezko ,samotna matka z corka latwo nie jest ale wiesz co Ci powiem ?odetchnelam po rozwodzie mama 25lat corcia 3 byly maz 27 . Sciskam Cie mocno i nie bierz tak wszystkiego do siebie :))))

Gość gość
boże ale dostałam chcicy...swędzi mnie kapsko, chyba w wigilię odwiedzę sąsiada, jest kawalerem, ale spędza wigilię z rodzicami, więc raczej nic z tego :( zostaje palec :(

Gość bez wigilii
Zaraz odpiszę, tylko pójdę się wysrać.

Gość JustLove25
A poza tym dziś odwiedzi mnie mój ukochany ciemnoskóry Ahmed z wielką pałą który jest moim szefem na zmywaku 😍

Gość bez wigilii
Dobra, spier/dalaycie z tymi radami. Ja chcę wigilię do kur/wy nędzy!

Gość JustLove25
Specjalnie na tę okazję trzymam w szafie kostium kobiety-kozy :)

Gość JustLove25
Jak myślicie, będzie mnie chciał dymać w pupę?

Gość JustLove25
Czy powinnam zrobić se lewatywę przed analem, czy wystarczy zrobić kupę?

Gość bez wigilii
opieprzyłam męża bo się przed chwilą obudził, a on do mnie że w ramach przeprosin zerżnie mnie najpierw w pupę a później w łiłę, chyba nie powinnam być już dłużej obrażona ;)

Gość JustLove25
Pudlo !moim szefem jest austriak !.a pracuje w erste Bank Wien ale dla kogos o takich ciasnych horyzontach to nie do pomyslenia,ze mozna gdzies indziej poza produkcja lub zmywakiem pracowac !also verpiss dich du blöde primitive voll behienderte trottel a teraz szybko na googel i tlumacz

Gość bez wigilii
I oczywiście spuści mi się do paszczy :D a ja grzecznie wszystko połknę