Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jakakolwiek możliwość zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Moim zdaniem, prawdopodobieństwo jest nikłe, ale chciałbym uspokoić dziewczynę. Mianowicie przy zakładaniu prezerwatywy, zorientowałem się, że jest założona złą stroną, więc ją zdjąłem (nałożyłem ją nie więcej niż na żołędzia) i założyłem poprawnie. Wytrysk nastąpił poza pochwą. Czy jest możliwe, by plemniki "przeszły" na prezerwatywę, w momencie, gdy założyłem ją źle? P.S. Prezerwatywy Durex.

Gość gość
:o za seks się bierzesz a prezerwatywy nie umiesz założyć Dajcie sobie spokój z takimi obrzydliwymi tematami chociaż dzisiaj spokój :o

Gość gość
Nikła szansa. Chyba, że miałeś juz penis w s*****e lub prejakulacie w znacznych ilościach. Ja bym się nie martwila.

Gość gość
Nie ma żadnych szans na ciążę. Skoro nie spuściłeś się w pochwie, to na 100% ciąży nie będzie.

Gość gość
Chwila uniesienia+słaba widoczność...no i każdy może popełnić błąd. Poza tym, zadaję konkretne pytanie, na które nie musisz odpowiadać, jeśli nie znasz odpowiedzi lub po prostu nie chcesz. :)

Gość gość
Seks jest dla ciebie obrzydliwy? Współczuję!

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi, dziewczyna będzie miała przynajmniej święta spokojniejsze ;) Aaa...no i Wam życzę spokojnych, a także bezstresowych świąt! ;)