Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex z tamponem

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj kochałem się z moja kobietą podczas okresu oczywiście używa tamponów noi moje pytanie czy ją nie bolało to ?? przecież gdy nie ma okresu i zamocno wepcham to mówi że troche boli a tutaj wczoraj z tamponem w srodku i naprawde ostre rznięcie i nie mowiła by ją cokolwiek bolało :)

Gość gość
skąd tacy idioci się biorą ?

Gość gość
Nie bolało ją, bo tampon jest miękki. Generalnie tampon nie przeszkadza. Pamiętaj tylko żeby nie spuścić się w pochwie.

Gość gość
Czemu idioci ?

Marne prowo , gdyby to byla prawda to by jej wlazl ta gleboko , ze mialaby problem z wyjeciem tego tampona

Gość gość
czemu? trudno wyciągnąć tez kochałem sie w okres ale z tamponem litości

Gość gość
marina mam na 15 cm i nieraz juz jej wyciągałem z cipki tampona zawsze taki rozpieszony jest :)

Gość gość
Jak można to robić w czasie okresu :o p******i jesteście

Gość gość
Mnie tam okres nie przeszkadza a nawet mam w tym czasie jakby większą chęć na bzykanie.Wpadam pod prysznic i ciągnę swojego mena do łóżeczka,bo chcę,chcę i jeszcze raz chcę.

Sex z tamponem to nic niezwykłego rzeczywiście, moj facet też tak czasami robi. Chociaż częściej jednak wyciąga ten tampon bo podczas stosunku w czasie okresu u mnie rzadko kiedy krew się pojawia. I tak jak poprzedniczka mówi - w czasie okresu większa ochota na sex i lepsze nawilżenie pochwy ; )

Gość gość
KREW SIE LEJE POLAK WALCZY

Gość gość
Tylko głupie k***y robią to podczas okresu :o i jeszcze z tamponem w p******e :o

Gość gość
Ale zakonnica zajechała. Co ty wiesz o bzykaniu i namiętnościach,mokolągwo głupia.

Gość gość
jaki debil jej sie nie zapytal czy boli , tylko na kafe zadaje pytanie czy dziewczyne bolalo podczas sexy p***b

Gość gość
ja się kocham z tamponem wewnątrz i nie ma problemu :) oczywiście potem trzeba w cipce pogrzebac, żeby wyjąc, ale jest ok

Gość gość
ja tez z tamponem to robiłam ale doqiązywałam dłuszy sznurek i nie musiałam puzniej grzebac

Na niektórych stronach z gadżetami erotycznymi można kupić specjalnie przystosowane do sexu tampony ;)

Gość gość
Nie boli lecz tampony powoduja stany zapalne pochwy.Tylko podpaski!!! Kochmy sie zawsze podczas okresu lecz Higiena to męża i moja podstawa by nie dochodziło do zakażeń pochwy.

Dokładnie, my kobiety tak już mamy , że chce się nam najbardziej wtedy, kiedy po pierwsze mamy okres a po drugie dni płodne :D na biologii pani kiedyś za czasów szkolnych mówiła to z autopsji :D

Gość gość
To jest szkodliwe bbo odkłada się syf w pochwie gd jest tampon.Podpaaska i to z bawałny.A co do seksu kochamy się podczzas okresu czy dni płodnych lecz bas tabllletek antykoncepcyjnych bo szkodzą!