Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wigilijnazałamka

Trudna sytuacja w zwiazku.

Polecane posty

Gość wigilijnazałamka

Pomozcie. Jestem z facetem ponad dwa lata. Bywalo roznie miedzy nami, ale teraz postanowilismy razem zamieszkac. Wczesniej zerwalismy ze soba na 3 miesiace i on zaczal pisac z taka jedna. Teraz wpadl w powazne problemy w firmie a ze ona ma kontakty z adwokatem to zalatwia mu porady prawne itp. Ona mysli ze ja jestem jego byla. On pokazuje mi wiadomosci od niej zebym sie nie stresowala. Widze ze ona ostro do niego startuje ale powiedzial mi ze musi tak dzialac bo inaczej nikt mu nie zalatwi dobrego prawnika. Tylko co pozniej? Ograniczyl z nia kontakt, dla mnie jest czuly, nasze relacje sa super ale bywaja spiny ze wzgledu na ta dziewuche. On mowi o planach na przyszlosc ze mna, pomaga mi we wszystkim. Co do naszego zycia osobistego nie moge sie przyczepic. Ale jestem tak zazdrosna...zwlaszcza ze ona nie pomaga mu bezinteresownie. Czy mam o co robic halas? Gdyby ona sie dowiedziala ze wrocilismy do siebie to juz by nie byla taka skora do pomocy. A wiem ze on nie flirtuje z nia.

Gość wigilijnazałamka
Ja tymczasem ide zrobić kupę a wy napiszcie co sądzicie o mojej sytuacji

Gość gość
Twoj facet robi cie w c***a :)

Gość gość
Jak ja p/r/z/e/r/z/n/i/e to tez Ci powie ze musial bo nikt by mu dobrego prawnika nie pochytal :p

Gość gość
moim zdaniem już dawno się z nią ***** a Ciebie ma dodatkowo

Gość gość
Amentia! Debilus denatus!

Gość gość
na pewno wiele razy już ją spenetrował ale co CI ma powiedzieć