Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracac do PL czy zostac w UK..Pomocy

Polecane posty

Gość gość

wolicie mieszkac w Pl czy w Uk ? nawet jezeli mielibyscie mieszkac sami w Uk to byscie mieszkali sami tam ?

Gość gość
Ja w UK. Nie znosze polskiego zascianka i codziennych absurdow. Ale co komu pasuje.

Gość gość
Do gość dziś ,żaden kraj nie jest wolny od zaściankowości i absurdów.

Gość gość
Od zascianka to w roznym stopniu. Od absurdow nie. Zaden nie jest rajem. Kwestia tego z jakimi wadami jestesmy w stanie zyc a z jakimi nie.

Gość gość
Tylko w pl jestes w domu

Gość gość
Ja jestem bardzo przywiazana do Polski, ale być może wyjadę ze względów finansowych...

Gość gość
Jak jesteś w UK nieszczęśliwy /a to wracaj do kraju . Tylko nie marudź ze w Polsce źle bo wiesz jaka jest sytuacja. Ja nie wracam ale nie mieszkam w Europie tylko dalej , tutaj mam ułożone życie na poziomie którego nigdy nie osiagnelabym w Polsce . Wybierz dobrze :) good luck:)

Gość gość
Wracac ale nie do zadupia z ktorego wyjechalas, bo po roku znow wyjedziesz i bedziesz kalac swoj kraj jak niemoty tutaj obecne. Polska daje mozliwosci ale w regionach rozwinietych i w wiekszych miastach.

Gość gość
a ja bym w UKu został kręci mnie ta bieda,murzyni,dziadowo

Gość gość
W jakich srodowiskach sie obracasz ze ma tak biednie i dziadowsko?

Gość gość
Nie znoszę Polski. W UK i tak nie zostanę do końca życia bo wybieram się do Ameryki Północnej, ale nigdy przenigdy nie wróciłabym do Polski. Chamstwo, obłuda, syf, bród, smród, ubóstwo, złodzieje i prostactwo na każdym kroku. Jedyne co świadczy na korzyść Polaków to większe kompetencje praktycznie we wszystkim.

Gość gość
gość dziś jestes idiotka/idiota jezeli uwazasz,ze to co napsiałas dotyczy tylko Polske.W kazdym kraju tak jest. Poz atym durnowata osobo,jezeli tak źle oceniasz Polske,czyli Polako,to takim samym niegatywnym człowiekiem jests jak opisałas.

Gość gość
To internetowa szmata której nikt nie chce roochac

Gość gość
Boże co za prymitywne cebulaki. Cieszę się że wyjechałam! Nienawidzę polski i polaków, banda niewykształconych prostaków. Dwa tygodnie tu to zdecydowanie za dużo! Gdyby nie moja rodzina to w życiu bym tu nie wróciła.

Gość alisjjaaa
gość dziś piszesz,ze nienawidzisz Polski,Polaków,to oznacza,ze nienawidzisz samą siebie,swoją bliską i dalszą rodzinę,swoich przyjaciół,znajomych. Jakbyś była taka super wykształcona,to nie wyjechałabyś za granicę,ale w PL miałabyś szacunek,super prace za naprawdę niezłe pieniadze.Za granicę jeździłabys na delegację i tylko w celach turystycznych. Prymitywna z Ciebie osoba.

Gość gość
czemu sie tak gorączkujecie... ,ludziska, swięta są. Niech każdy robi co i jak chce. Wolisz UK (tak jak ja), żyj tam, pracuj, płać podatki i ciesz się życiem. Wolisz PL, żyj i się rozwijaj w kraju twoich rodziców/dziadków. Czemu się tak naparzacie. Ja wyjechałem z PL 10 lat temu, nie lubię Polski i Polaków, ale szanuję osoby, które myślą inaczej. Ot, wielkie mi coś. Dlaczego tak na siebie "napadacie"? co wam to daje?

Gość gość
gość dziś nie lubisz Polski i Polaków ,czyli nie lubisz siebie, swojej rodziny,znajomych.

Gość gość
Anglia to gnój kapitalistyczny z wyzyskiem człowieka nastawiony tylko na patrzenie kto ile ma pieniędzy.

Gość gość
za to w Polsce wszyscy wszystkich kochają i nikt na pieniądze nie patrzy

Gość gość
Walic polskie swinie w ich z****** doopska. Dobrze ze tego bydla juz w kraju nie ma. Czarnuchy i ciapaci maja przynajmniej gdzie sie spuszczac.

Gość gość
Wrócisz do polski i co?

Gość gość
Bede pracowal i zyla jak 38 milionow Polakow

Gość gość
Nie ma znaczenia gdzie kto mieszka

Gość gość
Ja tu w uk czuje większa wolność . W pl tylko kazdy patrzy ile masz w co jestes ubrany itp Tu nikt nie zwraca na to uwagi

Gość gość
^^ Haha coorva co za bzdury. Z jakiej wioski tutaj przyjechales, sam bym sie z checia posmial.

Gość gość
Pochodzę z Warszawy konkretnie z Tarchomina i wiem co to znaczy mieszkać w bloku gdzie cie wszyscy znają . Zdaje sobie sprawę co maja ci z wiosek to juz w ogóle hardcore! W Londynie moge sobie wyjść na ulice jak chce i mam ogólnie w d***e co otoczenie myśli o mnie :D Materialistka nie jestem wisi mi to czy mam bogato w domu bo ja mam swój prosty surowy styl i tak mi jest dobrze . Mam za to wolność umysłu czego innym brakuje :D