Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak po wigilii , chwalić się

Polecane posty

Gość gość

Ja właśnie odpoczywam, a dzieci próbują zasnąć po wieczorze pełnym wrażeń :-) mnóstwo atrakcji i prezentów . Co wasze dzieci dostały?

Gość gość
torebeczkę FP, 2 książeczki, dresik adidasa, bluzeczke, body, komplecik spodnie i bluzeczka, klocki duplo :)

Gość gość
Tu autorka. Fajne prezenty :-) ja mam dwójkę dzieci . I tak : córka : zestaw do projektowania ubrań, origami, torebkę na ramię, zestaw do robienia bransoletek, zestaw do szycia, pamiętnik wioletta, gry czu czu,maskotka monster high. Córka lubi bardzo takie zestawy gdzie coś trzeba robić. Ma 10lat. Syn: brzydal z eppe, żółwie ninja , książka z bajkami ( auta i samoloty ), pistolet na baterie, puzzle angry birds, malowanki, pisaki, łoki toki, książki i gry czu czu i auta hot wihils ( nie wiem jak się pisze ;-) ) a to jeszcze nie koniec. Jutro dostaną jeszcze :-)

Gość gość
co to za różnica co dostały są bardzo zadowolone z wigilii, było miło, śpiewaliśmy kolędy, rozmawialiśmy, żartowaliśmy, pyszne jedzenie. wróciliśmy do domu, teraz patrzą Kevina :)

Gość gość
nic nie dostało, bo nie obchodziłam jeszcze wigilii. Dla mnie to był zwykły dzień

Gość gość
ale to wam tylko o prezenty i kasę chodzi , biedne jesteście :-o

Gość gość
dresik adidasa :D i nie mów, że wystroisz w to dziecko :D

Gość gość
skąd ty wiesz o co nam chodzi? jasnowidz jesteś czy jak? w każdym temacie szukasz kłotni? nie chcesz nie pisz,temat dla chętnych i na luzie :) moja córka : lalka barbie, piesek na baterie, klocki lego

Gość gość
ale wy głupie...wszędzie kłotni szukacie a temat fajny :)

Gość gość
Syn dostal rozne autka(uwielbia je od koparek,autobusów po smieciarki,tiry i inne),Wigile spędziliśmy we trójkę,bylo spokojnie i milo. Dzwoniliśmy i pisaliśmy do rodziny,znajomych z życzeniami,a teraz sobie leżymy przed tv,kominek sie pali i pijemy likier.

Gość gość
nic bo w naszej rodzinie nie dajemy sobie prezentów w święta:) Ja spędzam wigilie z rodzicami, męzem, synem i bratem, rodzice z mężem właśnie sobie rozmawiają pijąc winko, a ja się zabieram za oglądanie filmu z bratem:)

Gość gość
n dostal rozne autka(uwielbia je od koparek,autobusów po smieciarki,tiry i inne),Wigile spędziliśmy we trójkę,bylo spokojnie i milo. Dzwoniliśmy i pisaliśmy do rodziny,znajomych z życzeniami,a teraz sobie leżymy przed tv,kominek sie pali i pijemy likier. xxxx I jest tak miło, że musisz z tel w ręce siedzieć na kafe? :D

Gość gość
22:54 A co przeszkadza Ci to? Weszlam zobaczyć co tu sie dzieje,ale widzę ze jakas frustratka(czytaj ty)sie tylko tu czepia:-) Także wracam do filmu:-D

Gość gość
U nas też super. Córcia (3 latka) dostała od mojego brata z bratową misia większego od niej - radość i szał :-) Oprócz tego jeszcze lalkę bobasa, mały domek z figurkami miśków ( kocha misie), ozdoby do włosów. Posiedzieliśmy przy wspólnym stole, w domu jak dziecko zasnęło napiliśmy się z mężem wina, teraz już leżymy i odpczywamy :-) Mąż śpi już wlasciwie :D

Gość gość
Nic. U nas prezenty są w pierwszy dzień Świąt wieczorem, a Wigilii się nie obchodzi.

Gość gośćd
Jedno wam powiem, nie jestem materialistka ale czym ludzie więcej zarabiają tym słabsze prezenty, kuzynka zarabia kolo 3-4 tysięcy, dostałam od niej prezent za 20,marnej jakości kosmetyki, mogła sobie darować, dziecko też coś w tej kwocie. Druga kuzynka matka samotnie wychowująca dziecko kupiła mojemu dziecku drogi i ładny prezent,coś w tym jest. My robiliśmy prezenty tak po 50 na osobę, a zarabiamy razem koło 3 tysięcy. Nie ma to być zastaw się a postaw się, ot takie luźne refleksje.

Gość gość
Wiesz każdy kupuje za tyle na ile go stać. Może ta co zarabia 3-4 tys ma dużo wydatków/kredytów itp? U nas córka 4,5 roku: zestaw play-dough tort, klocki lego domek oliwii i samochód emmy, beados, misia, pande pom pom, sukienkę, spódniczkę, tunika, pizamkę, slodycze. Syn 4 miesiące: hula-kula do raczkowania, kaczuszka do kąpieli FP, zestaw do karmienia TT, klocki edukacyjne smily play, misia klapouchego, rekawiczki, szalik czapka

Gość gość
Ahhhh i moja córcia ta 4,5 roczna dostała jeszcze rozge - to tak na początek wizyty mikołaja za całokształt zachowania :-)

Gość gość
" ale czym ludzie więcej zarabiają tym słabsze prezenty, kuzynka zarabia kolo 3-4 tysięcy' No i? To nie są kokosy, przeciętne mieszkanie, życie na jakim takim poziomie i gie z tego zostaje. A niektórzy wolą wydawać na bliskich i siebie, niż na 10 wodę po kisielu, chyba normalne? Ty na każdą z 30 osób w rodzinie wydajesz po 100 zł i więcej?

Gość rafciu
Angry Birds Film (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film >>>http://d8x.pl/r/xzFangry-birds-film Filmowa animowana wersja najpopularniejszej gry ostatnich lat. Do tej pory grę „Angry Birds” ściągnęło ponad dwa miliardy użytkowników na całym świecie, a w każdym miesiącu gra w nią ok. 60 milionów ludzi. Film zabierze nas na egzotyczną wyspę zamieszkaną przez szczęśliwe kolorowe ptaki-nieloty. Na rajskiej wyspie żyją jednak także ptasi outsiderzy - temperamentny Red, szybki jak wiatr Chuck i nieco wybuchowy Bomb. Idylliczny krajobraz wyspy przerywa przybycie tajemniczych zielonych świnek... Angry Birds nadlatują!