Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiadka zadała mi szereg dziwnych pytań

Polecane posty

Gość gość

najpierw spytała czy trzymam kosztowności w domu, gdzie trzymam laptopa i drogocenne rzeczy, a potem spytała czy mam już choinkę czy śiwęta spędzam poza domem, czy ona mnie pytała po to żeby okraść? dodam, że mieszkam na strzeżonym osiedlu, z ochroną i monitoringiem, ale przejść z mieszkania do mieszkania do nie problem, ochroniarz by się nie zorienotwał nawet

Gość gość
odp. jej? uwazaj na france

Gość gość
ale chyba nie odpowiedzialas :O

Gość gość
Od tej sąsiadki, bądz z daleka.Chyba nie odpowiadałaś na jej dziwne pytania? Jestem bezpośrednia i w tej sytuacji zapytała bym ją co ja to obchodzi? Nie mówiła bym jej o swoich wyjazdach! Moja koleżanka miała taką sąsiadkę,a ta syna złodzieja. Koleżanka poszła do szpitala do męża który leżał od kilka dni.Gdy wróciła do domu całe mieszkanie okradzione! Zgłosiła na policję, ale ta pewnie się bała tego bandziora i sprawa przyschła.W zeszłym roku złodziej zmarł na klatce schodowej.Wreszcie jest spokój i nie ma włamań do sąsiadów.

Gość gość
fajnych masz sasiadow mnie pytala wylacznie czy lubie PieRogi :classic_cool:

Gość gość
Powiedziałam jej ze laptopa trzymam w różnych miejscach ale wyjeżdżam z nim. A kosztowności nie posiadam to chyba mnie nie o kradnie?

Gość kredytowapanienka
mnie sąsiad pytał czy mam ciasną pochwę. czy on też chciał mnie okraść?

Gość gość
Może nie miała złych zamiarów tylko chciała cie ostrzec? Teraz złodzieje włamują się tylko tam gdzie sa drzwi antywlamianiowe (mają sposób), zabierają wylącznie gotówkę i bizuterie i nic więcej. I wlasnie wybierają domy/mieszkania w których ktoś wyjechał na swieta bądź urlop.

Gość gość
etreat painkilleOM CHOICE GENERATOR RANDOM PASSfsdfsfsdfsf kiełbasa szynka jajko stekWORD GENERATOR QR CODE GENERATOR HTML SEARCH da Water What kind of movie do you most enjoy watching? Action sadzonejajko przepisy kuchenne: 1. kieubasagrillowana kiełbasa grillowanaszynka stekzgrilla godzillastek tastyjamHELP BOOK © 2007-2014 TextFixer.comOnline HTMORD GENER

Gość gość
gość wczoraj Może nie miała złych zamiarów tylko chciała cie ostrzec? Teraz złodzieje włamują się tylko tam gdzie sa drzwi antywlamianiowe -- ee gdzie tu sens i logika? czyli jakby zobaczyli otwarte drzwi bądź jakieś liche to by przeszli obojętnie? zabierają wylącznie gotówkę i bizuterie i nic więcej. -- a co mają zabrać? fotele i dywany? I wlasnie wybierają domy/mieszkania w których ktoś wyjechał na swieta bądź urlop. -- a tu już dopiero nowość :) przecież do tej pory wybierali mieszkania, gdzie była cała rodzina, najlepiej zjazd rodzinny bądź impreza widzę, że mamy na topiku speca od włamów :classic_cool:

Gość gość
Jestes zbyt ograniczony żeby zrozumieć ze drzwi antywłamaniowe zwiększają szanse na większy łup, elektronika jest zbyt ryzykowana gdyż ma numer seryjny i można sledzic jej pochodzenie, i powinieneś wiedzieć ze to złodziej dziś ciebie pilnuje a nie ty złodzieja.

Gość gość
ja ograniczony? nie trzymam w domu kosztowności ;)

Gość gość
To możesz spac spokojnie. Po prostu od roku w moim miescie włamania dotyczą prawie zawsze drzwi antywłamaniowych i ginie wylacznie bizuteria i gotówka. Byle jakich drzwi z dykty nikt nie rusza bo za nimi znajdzie polską nedze.