Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nietrafiony prezent dla dzieci brata

Polecane posty

Gość gość

zalamka.

Gość gość
Tzn co kupiłaś i jaka była reakcja

Gość gość
zawiedzone

Gość gość
Ile maja lat? Co kupilas a co by chcieli?

Gość gość
sterowany samochod. i lalke dla siostrzenicy. to co chcieli ale nie spodobalo im sie.

Gość gość
Widocznie maja za dużo w d***e. Nie przejmuj sie autorko,niedlugo zazycza sobie tablety i będą nimi rzucać po to będzie nie ten model.

Gość gość
następnym razem kup po czekoladzie gówniarze mają za dużo i wybrzydzają, za chwilę wymagania będą jeszcze większe rodzice powinni to utęperować

Gość gość
Miałam podobnie, kupiłam i jeszcze były fochy, że nie chce tego. Dla mnie to duży wydatek, musiałam sobie odmówić czegoś żeby kupić dzieciom z rodziny prezenty, więc tym bardziej było mi przykro. Teraz kupuję po czekoladzie.

Gość gość
Mnie tez się tak zdarzyło. Rozpakował i marudzenie, bo nie takie, bo nie ma przyczepki bo co coś tam.. Też mi było przykro, wydane ponad 100 zł i zero uśmiechu na twarzy dziecka. Ale tak jak piszecie, za dużo teraz dzieci mają i im już się w tyłkach przewraca. Same nie wiedzą, czego chcą.

Gość gość
Dokladnie to samo robie, slodycze i tyle dla corki mojego brata ktorej nigdy sie nic nie podoba co kupie... Od jakiegos czasu dowtaje ode mnie jedynie slodycze.

a moja córcia wczoraj od mojego brata dostała 3 duże malowanki i takie ogromne kredki i powiedziała że mikołaj jest głupi bo nie przyniósł jej winx i monster high :( było mi przykro że się tak zachowała...

Gość FAJNIE JEST
U mnie tez były komentarze ale w ubiegłym roku,że kiepski prezent, za lichy! W tym roku kupiłam same słodycze bratanicy i mam to w d***e.Nie wysilałam się, chociaż wydałam ponad 70 zł.

Gość PewienChlopak
Ja tam nie życzę sobie nigdy prezentów, bo nie chcę, żeby na mnie kasę marnowano, ale i tak mi kupują i cieszę się z KAŻDEGO prezentu. Bo dostaje je od osób, które kocham. Nie martwcie się dziewczyny, że się nie podobało, Wy swoje zrobiłyście, jesteście dobrymi ludźmi i prawdziwymi św. Mikołajami!

Gość gość
Same sobie tak dzieci wychowałyście. U mnie w rodzinie takich rozpieszczonych dzieciaków nie ma.

Gość gość
Przerażają mnie te wymagania dzieci, wydasz setki złotych, a i tak nie pasuje albo zaraz się znudzi. Dzieci w mojej rodzinie bardzo zadowolone, plastyczne dusze, więc wszystkie prezenty zrobiłam w jednym miejscu (sklep Later w Lublinie)kupiłam masy plastyczne, farby do ciała i szkła, masę kredek, więc prezent trafiony, nie jakoś bardzo drogi, a i dzieci się rozwiną

z prezentami bywa różnie ciężko czasami dogodzić dzieciakom, ja ostatnio kupiłam synowi elektroniczną kostkę do gry DICE + syn był bardzo zadowolony, lubi grać na tablecie, poza tym przy zakupie dostałam aż 14 gier więc szybko mu się nie znudzi.