Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Irytują mnie pseudofani metalu znający kilka najbardziej oklepanych zespołów

Polecane posty

Np. tylko Metallice, Iron Maiden, Guns`n`roses(nie wiem jak można ten zespół uwazać za metal) i już wielce sie uważaja za fanów metalu :) a jak sie ich zapytać o jakikolwiek mniej znany zespół to nie kojażą nic a nic :) jak tacy ludzie śmią sie uważać za fanów?

Gość gość
najpiekniejszy dzwiek muzyki metalowej jaki w zyciu slyszalem byl to dzwiek jaki wydawal wieszak ktorym pewna starsza pani grala na pile w centrum sporej miejskiej aglomeracji muzyka dla uszu mniam :classic_cool:

Gość gość
Nie ograniczalbym się tylko do nich, wszyscy fani metalu są irytujacy.

Jedną z rzeczy która podoba mi sie w black metalu jest ta nienawiść do wszystkiego i wszystkich, ofensywna nienawiśc, siła. W przypadku tego dbsm muzyka może i dobra, ale nie cierpie użalania sie nad sobą i autodestrukcji.

Gość gość
Kasiaszatansitka slucha dobrej muzyki :)

Gość gość
satan eggs

Gość gość
A mnie irytują takie durne wątki jak ten

Gość gość
z moim wujkiem bys sobie mogla pogadac kasiaszatanistka, bo gosciu zna duzo wspanialego metalu, ale jest smieciem i zaniesie swoja wiedze do grobu, bo sie do niczego nie nadaje ten debil

Gość gość
a co cię w tym irytuje? Lubią zespoły które grają metal czyli lubią metal, co w tym takiego złego?

Gość gość
Co jest w tym wątku durnego? Ty i Twoje wypowiedzi. Hiopkryta. Ciebie może coś irytować a mnie nie? Dupcia Cie boli?

Gość gość
A Ty niby metalowiec. Ja mam koleżanke, która słucha metalu zna zarówno stare jak i najnowsze zespoły, ale na imprezech kiedy leci muzyka klubowa nie mówi "nie tańcze słucham tylko metalu". Interesuje sie tym ale nie wygląda jak lider zespołu metalowego i sie tak nie zachowuje. Oni sami tak nie wygladaja, to jest tylko ich postać sceniczna. Jak dla mnie to ona jest prawdziwym metalowcem, słuch metalu, ale podobabają sie jej tez inne utwory. Po prostu jest dowodem, że metal nie jest dla każdego. A Ty jesteś dzieckiem wymagającym attencji od innych.

Gość gość
już nie przesadzaj z tym, że faceci w koszulkach i spodniach nie wyglądają tak samo poza sceną jak na scenie. Zapewniam Cię, że to nie peruki ;)

Gość gość
a Kasia to Ty nie znasz polskiej kultowej kapeli "jądra szatana"?

"Ja mam koleżanke, która słucha metalu zna zarówno stare jak i najnowsze zespoły, ale na imprezech kiedy leci muzyka klubowa nie mówi "nie tańcze słucham tylko metalu"" No i co? Ja muzyki klubowej nie cierpie, mam sie zmuszać na siłę do jej słuchania? Nie lubie takich zabaw, nie lubie tanczyć, lubie tylko koncerty metalowe, woodstock, wyjścia do pubów i domówki na których nikt mnie nie zmusza do słuchania beznadziejnej muzyki. "Interesuje sie tym ale nie wygląda jak lider zespołu metalowego i sie tak nie zachowuje." A ja lubie metalową stylistyke, i co z tego? Uważasz, ze jesli zachowuje sie i ubiera "normalnie" to jest lepsza ode mnie? Niby z jakiej racji, bo jej gusta są bardziej zbliżone do plebsu? " Jak dla mnie to ona jest prawdziwym metalowcem, słuch metalu, ale podobabają sie jej tez inne utwory." A ja słucham w 90% metalu, ale znam bardzo dużo zespołów, byłam na kilkudziesięciu koncertach to nie jestem prawdziwym metalowcem wedlug ciebie bo nie tańcze do umca umca i sie ubieram jak metal? :D

"a co cię w tym irytuje? Lubią zespoły które grają metal czyli lubią metal, co w tym takiego złego?" A jak ktoś ma kolekcje składająca sie z 3 monet z okresu prl, to istny numizmatyk 🖐️ Ma jakies stare monety? ma!

Gość gość
no ma, ale czego ty chcesz? Też nie słucham jakiś "mało znanych zespołów" bo mi się nie chce ich wyszukiwać, to teraz na mnie naskoczysz? :P Wesołych Świąt tak w ogóle - Moor

Gość gość
Kasia widzę, że fajna dziewczyna z Ciebie, chcesz pogadać o muzyce na skype? bez tych nieumuzykalnionych debili kafeteryjnych? :)

Gość gość
żałosny dzieciak

"Oni sami tak nie wygladaja, to jest tylko ich postać sceniczna" wiesz, znam kilka osób należących do mniej znanych polskich mlodych zespołów i uwierz mi, że na codzień w wiekszości też ubierają sie jak osoby nalezące do subkultury metalowej 🖐️

Gość gość
a co aiebie obchodzi kto czego słucha? to napisz wniosek żeby znanze oklepane zespoly napisała na wikipedii że sa pseudo metalowe, to cie zadowoli? ile masz lat, 13?

Gość gość
co to za melepetka?:D:D🖐️

"żałosny dzieciak" Tylko na inwektywy cie stać, panie super-dorosły, ile masz lat skoro prawie 21 letnia kobieta jest dla ciebie dzieciakiem? "no ma, ale czego ty chcesz? Też nie słucham jakiś "mało znanych zespołów" bo mi się nie chce ich wyszukiwać, to teraz na mnie naskoczysz?" Nie, bo ciebie lubie :P zresztą to nie o tobie, ty troche zespołów znasz :P

Gość gość
prawie 21 letnia kobieta o mentalności przedszkolaka i IQ kromki chleba🖐️

"prawie 21 letnia kobieta o mentalności przedszkolaka i IQ kromki chleba" same nieuzasadnione inwektywy, ad personam, zero merytorycznych argumentów. Gdzie uczyli cie dyskutować, w gimnazjalnym kiblu?

Gość gość
dobra, ale zamknij juz pysk i wypierniczaj w rytmie kujawiaka gmnazjalny trolu🖐️)))

A może wzieliście za moje te kilkanaście podszywowych tematów, jakie założył mój podszywacz o poziomie umysłowym gimnazjum, a które dopiero teraz zauważyłam, bo nie wychodziłam z tego tematu? Jesli tak, to możecie w sumie spadać, z upośledzonymi umysłowo nie dyskutuje 🖐️