Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sąd w Los Angeles

Sąd odrzucił wniosek Polańskiego. Amerykanie nie przestaną go ścigać pedofila

Polecane posty

Gość Sąd w Los Angeles

Sędzia James Brandlin odrzucił jednak wniosek prawników reżysera, uzasadniając, że Polański jest osobą ukrywającą się przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości poza granicami USA. Reżyser jest ścigany od 1978 r. Kiedy mieszkał w Los Angeles, wykorzystał seksualnie 13-letnią Samanthę Gailey (obecnie Geimer). W USA stosunek z nieletnią uznawany jest za gwałt. Polański przyznał się do winy, ale przed ogłoszeniem wyroku uciekł do Francji.

Gość gość
amerykanie to p******y naród i tyle , nic jeszcze z tamtąd madrego nie przyszło , poza technologiami . zjeby jedne , Polanski nie wiedział ze ta suka taka młoda juz wtedy wygladała na 25 lat i do głowy by mu nie przyszło ze ma tak mało gdyby wiedział pogonił by s****wo . po drugie ona chciała sexu

Gość gość
I bardzo dobrze tam przynajmniej jest prawo dla każdego taki zydowski pedofil powinien mieć się na baczności i wiedzieć że go kara nie dosięgnie ,nie to co w skorumpowanej i zniewieściałej europie!

Gość gość
ścigają go bo jest Polakiem i zazdroszczą mu sukcesów... gdyby zmienił nazwisko na Smith albo Pitt to by go uwielbiali a tak wrabiają go w gwałt, tak jak Billa COsbyego i Clintona, żydomasony :O Polański powinien wrócić do Polski i kręcić filmy :)

Gość gość
I bardzo dobrze, że go ścigają. To, że jest reżyserem to znaczy, że ma być ponad prawem czy jak?

Gość gość
wyglądała na 25 lat? haha pizgnij się w łeb, widziałem te foty, wyglądała jak dziecko, poza tym sprzeciwiała się mu, a on ją wziął mimo jej sprzeciwu

Gość gość
i bardzo dobrze to że przeżył holokaust i zabójstwo żony nie upoważnia go do gwałtu na dzieciach, w myśl tego że tyle złego przeżyłem to teraz wszystko mi wolno

Gość jestem polansky romek
jestem polansky romek w Krakowie kupiłem już sobie domek ..... z widokiem na Wawel a jakże ..... jestem aktywny po viagrze ..... zapraszam wszystkie polskie dzieci ..... zemną czas miło wam zleci ..... szczególnie uwielbiam małe dziewczynki ..... jak im dokładnie czyszczę kominki !!! :D

Gość gość
Nikt nie ściga zwykłych ubogich pedofili i gwałcicieli bo tez nie z tego żadnego pożytku, chyba że jakiegoś zajadłego zwyrodnialca, w przypadku osób sławnych i bogatych powód jest oczywisty - można na tym zarobić i być sławnym , a w stanach jak wiadomo kariera jest ważniejsza od wszystkiego i nieważne na czym zrobiona. U nas małe dzieci uczy się alfabetu literek, a w USA wbija do głowy alfabet sukcesu.

Gość gość
Ja ogóle mem watpliwości co do jego winy. Zobaczcie na Billa Cosby, jaka nagonka. Jednak wydaje mi się, że póki panie robiły przez łóżko swoją kariere zgadzały się na wszystko. Dziś są starymi kalafiorami, ciałem nie mohgą zarobić to opowadają za pare dolców do gazet jak to je gwałcił. Była jakas co nie wypowiedziałą się w wywyiadzie z gazeta/ stacja tv? Nie zmienia to faktu, że jest zboczeńcem, ale po co mówić, że gwałcił skoro one same tego chciały, ponieważ próżnoscią chciały się majątku dorobić. To są panie pokroju joanna krupa, ta też już się starzeje, pewnie zza pare lat nam opowie jak to ją molestowali. Póki ma hajs nikt jej nie molestował.

Gość gość
gość dziś Joanna Krupa jest notorycznie zdradana przez męża jednak mu na to pozwala bo dzieki niemu ma troche pieniążków. W USA jest tylko gów/nem, wygląda gorzej niż tamtejsze trans- prostytutki. Nie poradziałby sobie bez męża. A jej mąż to tani maczo sypiajacy z takimi jak Krupa. Osobiście uwazam takie jak ona powinno się na jakąś wyspe wysyłać, bo nasze babki walczyły o to by kobiet nie traktowano jak szmatek od podłogi a te promują, że to jest okej i że one tak lubią. Zaniżają nasze standardy. Żaden facet nie poniżyłby sie tak jak te głupie babska.

Gość gość
gość dziś i te jej wypowiedzi typu "ufam mu", a on pelno zdjec ze stadem nagich prostytutek, ktore jak nie po dobroci to na sile wejda mu do majtek by tylko ktos o nich uslyszał :D

Gość gość
jackson też był oskarżany zaraz po tym jak odwrócił sie od illuminati. dopiero po jego smierci chłopak sie przyznał ze nic nie było a ojciec chłopaka sie powiesił. mowia nawet ze jego smierc nie byla przpadkiem, bo ludzie pomimo oskarzen nadal go kochali. A illuminati chcieli go przeciez zrujnowac. Po trasie koncertowej stalby sie znowu lubiany i kochany a tak przeciez byc nie moglo Odwrocilby uwage on katy perry czy niki minaj, ktore spiewaja o tym ze w zyciu najwazniejsze sa kasa i seks

Gość gość
Ale on nie jest pedofilem? Ja mam kolege, którego 14latka nabrała na to, że ma lat 18 i zrobiła sobie z nim dziecko mówiąc jemu że ma w macicy spirale. Teraz on musi alimenty płacić. 800 zł gratis jej na konto wpływa. Bo chciała laska kasy, z góry wiedziała, że nawet zawodówy nie skończy. Ta maleńka też kasy chciała, póki tą kase otrzymywała żadnej traumy nie miała. Pieniądze mogą jednak wszystko. On ma za sobą jedynie pedofilski czyn, ale czy on sam tego świadomy był tego nikt nie wie.

Gość gość
biedota to we wszystkim widzi zagrożenia i podstępy

Gość gość
Wiecie dlaczego PO-lań$ki romek nie trafił i nie trafi nigdy za kraty ? bo to żydzi mają pukać gojów analnie a nie goje żydów !!! :D

Gość gość
I BARDZO DOBRZE ! niech ścigają do usranej smierci zas/raną żydowinę !

Gość gość
najlepsze jest to że Polacy uważają go za rodowitego polaka ! a on urodzony w Paryżu jako raymond liebling z ojca francuskiego żyda i matki białoruskiej żydówki belli !!! :D

Gość gość
mogli skazać go od razu jak mięli go u siebie a nie przeciągać w nieskończoność by coś ugrać dla siebie bo sławny, bo celebryta, normalny gość od razu dostałby 25 lat, karę już odsiedział i wyszedł a Polański zwiał bo sprawa cię ciągła i ciągła i końca nie było widać , to wegetacja w imię prawa. Sąd USA sam jest sobie winien. Nie bronię Polańskiego , bo winien czynu haniebnego , ale.... :O

Gość gość
@ gość dziś uciekł bo przestraszył się nie koshernych czarnych pałek w swoim anusie !!! :D vide @ gość dziś 🖐️ :classic_cool: