Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krolik90

Brak seksu w związku

Polecane posty

Witam, krótko opiszę swoją sytuację. Mam 24 lata i jestem z dziewczyną od 10 miesięcy, która jest dziewicą. Jeśli chodzi o jakiekolwiek życie seksualne to istnieje u nas jedynie zbliżenie oralne, jednakże wiem, że ona podobnie jak ja mamy dość wysokie libido, więc z tymi zbliżeniami nie ma problemu. Jeśli chodzi o temat seksu, to już wielokrotnie z nią o tym rozmawiałem, nie chcę naciskać, bo to byłby jej pierwszy raz, ale ona uważa, że sam seks jest dziwny i ewidentnie nie zanosi się na na niego (od razu wyjaśnię, że oczywiście nie jestem prawiczkiem). Kocham ją, jestem z nią 10 miesięcy i nie chcę z niej ryzykować, mimo, iż jako chłopak podobam się dziewczynom. Czy brak stosunku to z jej strony brak jakiegoś zaufania w stosunku do mnie? Bo jeśli chodzi o pobudzanie to szybko ją pobudzam, z tym że w drugą stronę to działa coraz mniej... z każdym miesiącem tj coraz mniej odczuwam sens takich zbliżeń. Czy istnieje jakiś sposób na obniżenie swojego poziomu libido? Pozdrawiam

Gość gość
Pogadaj z nia, taki zwiazek jest bez sensu

Jeszcze jeśli chodzi o nasze spotkania, to od jakiś 2-3 miesięcy są dość rzadkie, spotykamy się tak 2 razy w tyg, raz w tygodniu na całą noc. Staram się jak najczęściej, ale ona ciągle nie może (na 100% nikogo nie ma na boku) a poza spotkaniami mało piszemy, jak zaczynam jakiś temat to często zmyka.. ehmmm a tak mi zależy, czuję że coś jest nie tak, ale chyba jestem ogarnięty tą miłością do niej i tego nie dostrzegam jednoznacznie :(

Gość gość
No cóż, moim zdaniem, ona tak naprawdę Cię nie pragnie. Tzn. chce miec kogoś, ale nie nie koniecznie Ciebie. PRzykro mi, że to tak brzmi. Masz dużo dla niej cierpliwości i myślę, że już po tak długim okresie powinna nabrac do Ciebie zaufania - bo przy pierwszym razie to może chodzic bardziej o zufanie dziewczyny niż prawdziwe pożądanie. Jeżeli tak nie jest, a będziesz wciąż dalej o nią zabiegał to prawdopodobnie nic to nie zmieni, tzn. ona i tak Cię pewnie nie będzie pragnęła - bo od samego Twojego chcenia i cierpliwości nic się nie stanie. Tak czasem jest, że mamy skłonnośc ku niewłaściwej osobie. Ona prawdopodobnie nie jest Tobie pisana. Seks jest bardzo ważny w każdym związku.

Dziękuję za rady. Od samego początku bardzo się staram, staram się urozmaicać jej życie, w wakacje byliśmy w 5 krajach za granicą, w ostatnim czasie też wyjeżdżamy co jakiś czas na weekendy. Głupio to zabrzmi, ale tylko wtedy mam ją w 100% dla siebie, te kilka dni z rzędu. Poza tym na brak nudy nie można liczyć, wykorzystuję ten czas który mi daje i teoretycznie sama twierdzi, że zwariowałaby gdybym ją zostawił, lecz może coś w tym jest, że jest jej na tyle dobrze, że jest ze mną. Wybaczcie ten temat, ale staram się z nią rozmawiać, chciałem tylko usłyszeć opinię ,,trzeciej'' osoby.

Gość Kikkik
Krolik90 mam podobna sytuacje, tyle ze jestem dziewczyna i moj chlopak nie chce ze mna uprawiac seksu. Jestesmy razem od 19 miesiecy i od samego poczatku mieszkamy razem.. Ja mam 25 lat, a on 29. Mial w zyciu 2-3 stosunki seksualne wiec prawiczkiem nie jest i nie ma sie czego bac. Impotentem tez nie jest, bo wystarczy ze sie do niego przytule na dobranoc i juz mu stoi na bacznosc. Z lodzikiem i minetka nie ma problemu. Ale jak tylko napomkne o penetracji to od razu mu flaczeje i po zabawie.