Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozgryzc takiego faceta..

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to , ze poznałam fajnego faceta, jest jak najbardziej w moim typie, przystojny , mądry.. gdy pierwszy raz go zobaczylam zastanawialam sie czemu taki facet jest sam.. ale gdy poznalam go blizej to zauwazylam ze jest troche dziwny.. prawda jest taka ze nigdy nie byl na powaznie z zadnym związku, jest prawiczkiem i podchodzi z dystanesem do nowych znajomosci.. rozmawia nam sie super, jest miedzy nami chemia , ale on z niczym sie nie spieszy,, nie widujemy sie nawet za czesto i z reguly to ja musze proponowac spotkania.. widac ze mu sie podobam ale nie wiem chyba brakuje mu zdecydowania.. sam raz powiedzil mi ze potrzebuje takiej kobiety z co go przycisnie.. jednak ja nie chce go naciskac, nie jestem tez typem takiej kobiety ktora nalega itp. moze ktoras mi podpowie co moge zrobic zeby go jakos popchnąc do działan itp. poradzcie cos..

Tu nie ma co rozgryzać. Po prostu to ten typ faceta co woli aby to kobieta go wybrała niż aby on wybrał kobietę. Inicjatywa leży po twojej stronie, a nie stereotypowo po jego.

Gość gość
a ile macie lat?

Gość gość
Choćbyś zatrudniła samą szefową psycholożek i tak sie nie dowiesz jakim jest człowiekiem,kim jest.Z człowiekiem musisz zjeść beczkę soli a dalej tak naprawde go nie poznasz.

Gość gość
ja ma 24 on 27

Gość gość
przynal sie ze jest prawiczkiem?

Gość gość
na ostatnim spotkaniu dal mi to do zrozumienia..