Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto zna czeski

Polecane posty

Gość gość

i przetłumaczy?

Gość gość
co ci trzeba przetłumaczyć?

Gość gość
To, co jsme si povídali?

Gość gość
ahoj, ja sem kretik! :D

Gość gość
On chůzi má tak línou je pýcha na něm znát Snad může za to víno že do oka mi pad A on to na mě poznal a tančit s jinou šel No prohra víc než hrozná pro mě bohužel Jenže já zas nemám ráda skládat předem zbraň Ukázal´s mi záda záhy splatíš daň Kdo tu bude králem uvidíš sám Když jsem na dně málem vždycky se ptám Nač vlastně v půli vzdávat mač nač ztrácet glanc a sílu nač Jen ke zdi protihráče tlač zkus místa méně krytá Nač hlásit v první tísni skreč nač vdávat útok rána smeč Ať soupeř začne ztrácet řeč ať sám se stébla chytá Můj loket v žáru tance do slečny tvé rýp Jen řeknu O pardon příště bodnu líp Začneš zuby skřípat a to chci já Celkem jasný případ kdo teď sólo má Nač vlastně v půli vzdávat mač nač ztrácet glanc a sílu nač jen ke zdi protihráče tlač zkus místa méně krytá Nač hlásit v první tísni skreč nač vdávat útok rána smeč Ať soupeř začne ztrácet řeč ať sám se stébla chytá Tak náhle nastal zvrat druhé housle začal´s hrát Mě kterou sám jsi odstrčil teď bys získal rád Být tím kdo vzdává boj tak zač by jsi stál zač Nevdej nic vždy koukej říct co každý správný hráč Nač vlastně v půli vzdávat mač nač ztrácet glanc a sílu nač jen ke zdi protihráče tlač zkus místa méně krytá Nač hlásit v první tísni skreč nač vdávat útok rána smeč Ať soupeř začne ztrácet řeč ať sám se stébla chytá ...o ludzie, nie spodziewałam się...to tu takie wykształcone osoby siedzą 😭 Macie, tłumaczcie