Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie rodzace w lutym....jak przygotowania

Polecane posty

Gość gość

Wszystko juz gotowe? Wyprawka uszykowana, kiedy pakujecie torby do szpitala i szykujecie ciuszki dla malenstwa?

hej ja jestem na 24 luty mama cc:) mam wszystko prócz łózeczka ale to w styczniu,a torbe spakuje w połowie lutego:)

Gość symbio
Izulka juz znasz termin cc? Ja mam termin na 13 luty tez mam miec cc ale termin mi poda 16 lutego

co bedzie u Ciebie bo ja dziewczynke:) a pierwszego miałam synka:) a samopoczucie fajne,tyle ze bardzo czesto twrdnieje mi brzuch i coraz ciezej mi sie chodzi,ale pocieszam sie ze to juz końcówka:)

Gość symbio
Przepraszam 16 stycznia. Wspominal cos o pierwszym tyg lutego. Wszystko juz mam w donu kupione ale nic nie gotowe. Jeszcze czas po nowym roku zaczne dzialac.

ja mam juz poprane i poprasowane,z tego wzgledu ze coraz mi jest cięzej,a mam bardzo duzo ciuszków,i prasowac to wszystko by mi troche zajeło a wolałam to zrobic dopóki mam siłe stac

Gość symbio
U mnie tez coreczka! Druga juz. Tez juz kiepsko sie czuje duzo leze bo malenka jest wysoko i caly czas kopie mnie po zebrach co strasznie boli. Ale juz dni do konca odluczam :)

a czemu masz cc? ja mam dlatego ze przy synku były komplikacje i teraz lekarz stwierdził ze nie bedzie mnie meczył i mi zrobi kolejną cc,ale ja sie ciesze bo wiem kiedy,pojade na spokojnie,bez bóli:)

2 dziewczynki tez fajnie:) moja wazy 1250 ale ja troszke puxniej urodze:) ty w czesniej i zazdroszcze bo chciałam bym jak najszybciej:)

Gość gość
No ja zaraz od stycznia startuje ze wszystkim bo to rzeczywiscie wystac ciezko. Dlaczego masz cc?

Gość gość
Moja pierwsza corka wazyla 4550 i byly probleny przy porodzie dlugo dochodzilam do siebie dlatego teraz lekarz powiedzial bez problemu ze cc. Tez mi to daje duzy komfort ze pojade w wyznaczonym dniu i spokojnie bez nerwow dostane malenstwo na rece. Oj to tylko dwa tyg roznicy miedzy nami... niewiele. A teraz juz czas strsznie ucieka

z synkiem byłam 2 tygodnie po terminie ,ciezki długi poród po 2 partych prawie straciłam synka,dusił sie i szybko cc

Gość gość
Oj bardzo, bylo co robic! Ale mimo ze duza za nic nie chcieli cc zrobic wody zielone owinueta pepowina cala sina ale najwaznuejsze ze dobrze sie skonczylo, lecz juz nie dam sie tak meczyc. Teraz corcia bedzie podobno mala niby max 3500 ale czy wierzyc w te ich pomiary. W 32 tc miala 2080.

no to faktycznie,bo oni tak czekaja z cc na ostatnia chwile,dopiero jak cos sie dzieje z dzieckiem to ruszają d**e:/ ale czasami jest za puźno:( a z kąd jestes i gdzie rodziłaś ja w Krakowie na Narutowicza i nie polecam:/

Gość gość
Ja z Wielkopolski niedaleko Poznania rodzilam w Lesznie...tez masakra!

Gość gość156
wszystko jest, szykowanko w styczniu i potem oczekiwanie a termin na 15 luty:))

Gość gość
Ja termin mam na 2lutego i wszystko mam w domu tylko trzeba poprac poprasowac roztawic i gotowe a to za jakies 3 tygodnie nawet 4 bo teraz jestem w 31 to tak kolo 35 wszystko ogarne bo teraz poprostu nie mam na to weny.

Gość gość
Witam ja też na luty też cc. Będę miała ok 20 lutego i w Krakowie w Żeromskim. Tam miałam pierwszą cc i tam wrócę bo byłam zadowolona. Mam ubrania po córce muszę je przynieść ze strychu poprać poprasować. W sumie większość rzeczy mam po córce ma 5 lat tylko pościel do łóżeczka nową kupię.

Gość gość
To ja z 22.06 termin mam na 25 lutego.

Gość mokkaj
Widze ze wszystkie jeszcze w proszku.... no ale toz to jeszcze 1,5 miesiaca. My z mezem jeszcze w weekend malujemy sypialnie ipotem zaczynam juz dzialac bo termin na 2 luty

gość 22.12 ja tez bede miec cesarke w żeromskim doktor hejnar bedzie mi ja robił:)

Gość gość
Mamo to nie ma porodów naturalnych bez komplikacji i stresu ze dziecko umrze? Szczerze to wiem ze nie powinnam czytać forów bo jai cos jest ok to nikt nie pisze wiec tylko sa opisywane zle sytuacje, ale wychodzi na to ze jak w zadna stronę nie mam szans na cesarkę bo ciaza przebiega super jestem młoda mam szeroka mednice to moze lepiej popelnic samobójstwo jak i tak wiadomo ze porod bedzie okropny i albo ja umrę albo dziecko. Nie boje sie bolu ale jak miałabym sie opierać na opiniach kafeterii to mam ochotę popełnić samobójstwo przed porodem bo i tak wiadomo ze bedzie zle

Gość gość
Zerowe przygotowania, nie mam ochoty na nic totalnie. Fotelik do auta w Polsce, musze kurierem wysłać. Nie mam szafki na ubrania jeszcze, wiec nic nie piore. Ciuszki dobrze ze koleżanka ni dala bo nie miałam chęci iść do sklepu. Wózka nie mam, ani łóżeczka. Nic mi się nie chce