Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 tydz ciąży i obawy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny, kilka dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży... Poszłam na betę hcg, i do gina wszystko się potwierdziło, a teraz mam bardzo przygnębiający czas - nie czuję żadnych objawów ciąży...na początku bolało mnie podbrzusze, a od wczoraj zupełnie nic. Nie miałam żadnych krwawień itp, ale mam w sobie taki nie wytłumaczalny lęk ...sama nie wiem :( proszę o poradę.

Gość gość
Trza było się nie dupcyć

Gość gość
Trzeba było zamiast normalnego seksu lodzika robić.

Gość gość
Nie martw się, nic się nie dzieje, objawów nie odczuwa sie ciagle, niektóre nie maja ich przez cała ciąze.

Gość gość
Mam nadzieję, chociaż teraz nie czuję się w ogóle jakbym była w tej ciąży...:( a czekam na nią 2 lata

Gość gość
nie każdy musi wymiotować, mdleć i skręcać się od bólu piersi. Przestań. Jeszcze dolegliwości przyjdą. Ja oprócz bólu brzucha jak na okres i bólu piersi nie miałam na początku żadnych objawów. Tak od 6 tygodnia ciąży do bólu pieri doszły huśtawki nastrojów, szybkie męczenie się, częsty brak apetytu , nie wszytko mi podchodziło (z jedzenia, które dotychczas jadłam) . gdybyś miała od początku objawy i nagle wszystkie by ustapiły to mogłabyś się martwić, a tak to się tylko ciesz.

Gość gość
z objawów miałam tylko ból brzucha jak na okres...w tej chwili nie odczuwam już totalnie nic, tylko jak nacisnę na piersi to czuje leciutki ból...sama nie wiem mam 3 tyg do kolejnej wizyty - ale pójdę po świętach i zrobię kolejną betę...zobaczymy czy przyrasta.

Gość gość
cały czas się negatywnie nakręcam, sama nie wiem co mi jest i czego się boje...:(