Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada, milosc i kara

Polecane posty

Gość gość

zaczelo sie niewinnie,, on zonaty, nieszczesliwy.. spotkania, seks, pożadanie.. potem wielka milosc,.. poprostu szalelismy za sobą.. mozna nawet powiedziec ze on bardziej za mną.. chcialam zakonczyc to wiele razy ale on zapewnial ze to mnie kocha, ze pomylil sie biorąc slub ze swoja zona.. kazal mi czekac na siebie, obiecywal ze sie rozwiedzie..dlugo czekalam a gdy doszlo wkoncu do seperacji, i zlozenia pozwu, chwilowo odcial sie ode mnie, chcial najpierw wszystko poukladac.. tuz przed rozwodem zadzwonil, ze juz niedlugo nie bedzie zadnych przeszkod abysmy mogli byc razem.. cieszylam sie.. ale.. pewnego dnia zobaczylam go z inna kobieta.. nie moglam w to uwierzyc.. pomyslalam ze to jakas pomylka.. spotkalismy sie zaczal sie tlumaczyc ze owszem poznal ją ale nic miedzy nimi nie bylo.. po kilku tyg, dowiaduje sie ze ona jest w ciązy.. nie wiem co sie stalo.. o co w tym wszytskim tak naprawde chodzi.. obecnie jestem w depresji.. ale zrozumialam jedno ze zle zrobilam spotykajc sie z nim gdy mial jeszcze zone.. i wiem ze teraz spotkala mnie za to kara.. i nikogo za to nie winie, moge winic jedynie siebie.. ale mimo wszytsko nie potrafie zrozumiec jak z dnia na dzien mozna zmienic tak swoje zycie o 360 stopni. on naprawde byl zakochany we mnie widzialam to.. poprostu za mną szalał.. ciesze sie ze jedynie z tego ja zrozumialam swoj blad i teraz musze za niego zapłacic, tylko dlaczego on nie musi?? i dlaczego tak mnie potraktowal po tym wszytskim co nas łączylo...

Gość gość
tak to jest. jak zdradza zona jaka masz pewnosc ze nie zdradza ciebie? chyba tylko naiwna

Gość gość
a widxzicie, bierzecie niedojrzałych idiotów i tak macie :D i bdb ! Wydaje mi sie że to prowo, przeciez człowieka można poznać w jedej dzien to ajkim jest ,,czy warto czy też nie ...pewnie prowo :) ile masz lat

Gość gość
to nie zadne prowo, niestety smutna prawda.. mam 24 lata

Gość gość
ee zakochany to moze być tylko facet ideał , a nie żaden frajer

Gość gość
mialam wrazenie ze poznalam go na wylot... rozmawialismy doslownie o wszytskim. byl dla mnie przyjacielem.. wspieral mnie zawsze gdy cos sie nie ukladalo... a potem taki cios w serce.. :(