Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już 2 lata bez kobiety, a mam dopiero 30 lat

Polecane posty

Gość gość

Tak tęsknię za delikatnością, za rozmową, za tymi mięciutkimi cycuszkami, za smakiem kobiety (we wszystkich tego słowa znaczeniach), że jak wreszcie trafię na taką, która mi się spodoba i ja się jej spodobam, to chyba zamęczę...

Gość gość
Nie znalazłeś jeszcze? Nikt się nie pojawił kto Ci się spodobał?

Gość gość
Ahhh trafiłeś ♡♡♡

Gość gość
Było parę dziewczyn w międzyczasie, ale w każdej mi coś przeszkadzało, nie zakochałem się i stąd nie było seksu.

Gość gość
To jaki powininen być ten ideał?

Gość gość
Kobieca, delikatna, mądra, nie musi być super zaradna, ważne, żeby była szczera, wysportowana, niestety wygląd zewnętrzny dla mnie też ma znaczenie (wiem, wiem, że tutaj zostanę określony być może jako pusty, szukający nieistniejących ideałów). Takie dziewczyny są, a już na pewno wiem, że jedna jest... I na nią będę czekał :D

Gość Mimi1234567
Czekał? To czemu nic nie zrobisz, zeby ją zdobyć? Co stoi na przeszkodzie? Spotkaliście się?

Gość gość
Jeszcze jej nie poznałem :P Ale wierzę, że istnieje...

Gość gość
Takich dziewczyn jest dużo...no chyba, że szukasz modelki..bo mądrych, dobrych i zgrabnych jest dużo..

Gość gość
Wiem, tylko jeszcze muszę coś do niej poczuć, no i ona do mnie :) Wskaż mi ją, a ja Jej spod swoich skrzydeł nie wypuszczę, bom mocno wyposzczony (nie w tym znaczeniu, bynajmniej nie tylko w tym...)

Gość gość
A co sprawia, że się w danej kobiecie zakochujesz? co musi mieć takiego w sobie? jak wyglądać, zachowywać się itd.?

Gość gość
Jak znam życie to koleś idzie na jedną randkę z każdą i wystarczy że znajdzie jakąkolwiek wadę i już więcej nie daje szansy, bo on pewnie piękny i cudny jak obrazek i sobie wymyślił, że powinien mieć ideał. Naoglądał się wyfotoszopowanych dup w necie i mu teraz żadna nie pasuje. Powodzenia koleś z takim podejściem. Każdy ma wady, ty na pewno też, ideały nie istnieją, ale próbuj dalej. Za dziesięć lat będzie temat, od "12 lat sam, a mam tylko 40 lat". Debil.

Gość gość
Nie wiem co - pewnie po prostu musi mieć to coś... Poza wymienionymi przeze mnie już wyżej cechami. Były dokładnie 2 dziewczyny w międzyczasie, z którymi spotkałem się - i z żadną z nich znajomość nie skończyła się po jednej randce. Były co najmniej 4 randki, a z drugą nawet więcej. W jednej przeszkadzała mi jej nieszczerość, a w drugiej - mimo całkiem ciekawej urody, brak higieny - czarne, długie włosy na jej rękach i bardzo nieprzyjemny zapach z ust (ale nie chodzi zwykły zapaszek).

Gość gość
Rozumiem Ciebie, sama jestem sama od dłuższego czasu i bardzo mi doskwiera samotność. Szczególnie w takim okresie, kiedy wszyscy znajomi są ze swoimi rodzinami i człowiek najbardziej odczuwa brak drugiej osoby. Nie masz do kogo się przytulić, poczuć ciepła drugiej połówki.

Gość gość
A ile masz lat. Od jakiego czasu jesteś sama - tak jak ja, czy dłużej?

Gość gość
Mam tyle samo lat co Ty:)

Gość gość
A jak to się stało, że też jesteś sama?

Gość gość
Myślę, że sama jestem winna takiemu stanowi rzeczy:/

Gość gość
A czy możesz napisać coś więcej?

Gość gość
Myślę, że jestem trochę niedostępną osobą.

Gość gość
No to tak, jak ja. Ale rozumiem, że w Twoim życiu ktoś już się przebił przez tą skorupę niedostępności?

Gość gość
Tak, mam za sobą kilka poważnych związków, ale przez to że nie jestem zbyt otwartą osobą poznaje mniej nowych ludzi niż bym chciała. A jak to jest z Tobą?

Gość gość
Ja, jak już mam kogoś zamykam się dla innych i jestem mało rozmowny. Po ostatnim, bardzo długim związku, mam wrażenie, jakbym dopiero ten pancerzyk zrzucał, jednak nie spadł on jeszcze całkowicie... Wybredną chyba jesteś osobą. Czym się kierujesz przy wyborze partnera?

Gość gość
To znaczy, że będąc z kimś urywasz kontakt z wszystkimi? Osobowość jest ważna, ale nie mam jakiś konkretnych oczekiwań raczej chodzi o to, że dobrze czujesz się w towarzystwie danej osoby. Wiadomo wygląd, zapach też jest ważny, na tyle że chciałabym być przytulana i całowana przez daną osobą.

Gość gość
Niee, nie urywam kontaktu, chodzi o płeć przeciwną. Kiedy kogoś kocham, inne osoby płci przeciwnej dla mnie nie istnieją. Aktualnie brak tej bliskości emocjonalnej i fizycznej, ale nic na siłę... Najpierw musi być gorzej, żeby później mogło być lepiej :)

Gość gość
gość dziś Kobieca, delikatna, mądra, nie musi być super zaradna, ważne, żeby była szczera, x Masz wygórowane wymagania wobec kobiet kolego!

Gość gość
Nikt nie mówił, że będzie łatwo:P Fajnie się z Tobą pisało. Ja uciekam spać. Jakbyś chciała jeszcze popisać, zapraszam: jarekrst@wp.pl Dobranoc

Gość gość
a to prawidłowo, że inne dla Ciebie nie istnieją:)

Gość gość
Dobranoc:)