Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armaid

co sądzicie o chłopakach, którzy nie ustąpią dziewczynie miejsca?

Polecane posty

Gość Armaid

mam 17 lat i spotkałam się kilka razy m.in. w szkole czy na obozach sportowych gdzie siedzi kilka chłopaków na jakiejś np. ławeczce na której już nie ma miejsca (lub na krześle) a obok stoi dziewczyna i nikt jej miejsca nie ustąpi. ja spotkałam się z takim czymś 2 może 3 razy (tyle pamiętam) w życiu, że właśnie mi ktoś nie ustąpił miejsca. najciekawsze jest to że tego nie robili jacyś mali chłopcy tylko np. 18-letnie chłopaki. [oczywiście w większości ustępowali ale to pytanie jest odnośnie tej drugiej części osobników] przyznam że to było niefajne i pamiętam że w takich chwilach dziwnie się czuję bo ja jakbym była chłopakiem to na pewno ustąpiłabym miejsca dziewczynie zarówno ładnej jak i brzydkiej (a najlepsze jest to że ja do najbrzydszych nie należę) a co wy sądzicie o takim zachowaniu niektórych panów?

Gość gość
nie są dobrze wychowani, ale kto teraz wychowuje.......

Gość gość
ze same tego chcialysmy bo chcemy rownouprawnienia :P i ze nie wiedza o co z tym rownouprawnieniem chodzi :)

Gość gość
dziewczynom nie powinno sie ustepowac, nie powinno sie kupowac kwiatkow, oswiadczanie na kolanach - czy to prawda?? zgroza, czy też nie powinno sie szanować bo kobieta... bo w przeciwnym razie jest to przywilejowanie jednej z płci, a druga ma sie czuć gorsza?

Gość gość
nie widzę powodu dla którego jedna młoda, zdrowa osoba ma ustąpić miejsca drugiej, zdrowej osobie.

Gość gość
samce alfa wlasnie ustepuja