Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaasia

Przerwanie błony dziewiczej

Polecane posty

Gość kaaaasia

Witajcie dziewczyny, stało się nieszczęście. Chyba przebiłam sobie błonę dziewiczą tamponem. Dostałam dzisiaj okresu, podpaski mi się skończyły, a że jest święto to wpadłam na pomysł żeby wziąć sobie tampon mamy. Chciałam go włożyć i stało się. Zabolało mnie, wyjmuje tampon a on cały we krwi. Słyszałam, że w błonie dziewiczej jest dziurka przez którą można wkładać tampony. Możliwe żebym przebiła sobie błonę? Jak sprawdzić czy została zerwana? Powinnam spróbować włożyć tampon jeszcze raz? Bo włożyłam sobie papier toaletowy w majtki :/ Dziewczyny pomóżcie :(

Gość gość
nic ci nie jest, tampon nie jest w stanie przebic, po prostu mocniej polecialo a zabolalo bo mocno wlozylas

Gość kaaaasia
Spróbowałam jeszcze raz i weszedł na miejsce, ale i tak mam wrażenie, że ją przerwałam bo czułam delikatny opór, nie skojażyłam co to może być i włożyłam głębiej. Stracić dziewictwo z tamponem nieźle się popisałam :/

Gość riordan
no nieźle, ile masz lat?

Gość gość
Przecież niektóre tu dziewczyny traciły blonki z ogórkiem bądź marchewką wiec czym ty się przejmujesz? Z resztą wątpię żeby to było możliwe musialabys naprawdę mocno wcisnąć tego tampona

Gość kaaaasia
No 18 skończyłam. Można jakoś samej sprawdzić czy ją przerwałam czy tylko u lekarza?

Gość Riordan
Skoro masz już 18 lat to już nie problem, raczej tylko u lekarza

Gość kaaaasia
Palcem próbuje wyczuć i delikatnie szukam, ale nie mogę znajść i dodatkowo w jednym miejscu mnie boli jak dotykam :/

Gość Riordan
Zależy ci na tym aby dalej być dziewicą, skoro jestes już dorosla to nie jest żaden problem chyba? ... masz chłopaka?

Gość kaaaasia
Co by to zmieniło gdybym nie była dorosła? Nie mam, ale poprostu chciałam ją zachować dla ukochanego a nie dla tampona.

Gość gość
zobaczysz jak będzie przyjemnie jak nasiąknie krwią spuchnie zrobi sie dwa razy grubszy i będziesz musiała wyjąć:D

Gość gość
Kasiu to bardzo możliwe, moja przyjaciółka tak miała. Źle wsadziła tampon i naderwała błone. Była u ginekologa i powiedział jej, że błona jest naderwana a nie całkowicie przerwana. W czasie pierwszego razu chłopak przerwał jej do końca. Ja jestem jeszcze dziewicą i nie stosuje tamponów. Może był za duży? Jak się nazywał i z jakiej był firmy?

Gość kaaaasia
Nie przyjemnie będzie? Czy mnie tylko straszycie? Może wyjmę go już teraz?

Gość gość
nieprzyjemne? po prostu rozerwiesz sobie błonę do końca,bo będzie dwa razy grubszy

Gość kaaaasia
Zaryzykuje i tak palec mi wchodzi to chyba tampon wyjdzie. I tak jak miałam ją przerwać to ją przerwałam. Nazywa się on ob super plus bo nie zauważyłam pytania.

Gość kaaaasia
A czemu pytasz? Ten ob super plus może być za duży?

Gość gość
super plus puchnie cztery razy

Gość kaaaasia
Oj to może lepiej wyjme :/

Gość kaaaasia
Wyjęłam, bolało ale chyba nic sobie znowu nie uszkodziłam. To jak to z tymi tamponami w końcu mogą je dziewice używać czy nie? Może są jakieś mniejsze bo wydaje mi się że ten ob super plus całkiem spory jest?

Gość gość
Ja jestem przeciwniczką tamponów wole podpaski.

Gość gość
w CV musisz teraz pisac mój pierwszy raz był z tamponem ob super plus to wazne a blone zszywaja ile razy tylko bys chciała

Gość gość
gratuluję pierwszego razu. Będziesz miała co wspominać i opowiadać wnukom jak twój pierwszy raz wyglądał :D

Gość kaaaasia
Ha ha ale się uśmiałam