Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak seksu z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

jak nakłonić chłopaka na ostrzejszy seks?

Gość gość
nie pytaj. wsadz mu palec w d....e

Gość gość
Ja go zastąpie

Gość gość
Powiec mu że jest obsraną parówą Ze cienki jest i nigdy nie miałaś orgazmu z nim tylko z byłym to odrazu rusxy do dzieła lub kup sobie wibro

Gość gość
co dla ciebie znaczy ostrzejszy sex?

Gość brak seksu z chłopakiem
takie głupie komentarze możecie sobie darować, . a poza tym pisze się POWIEDZ. A JA MAM BARDZO POWAŻNY PROBLEM

takie głupie komentarze możecie sobie darować, . a poza tym pisze się POWIEDZ. A JA MAM BARDZO POWAŻNY PROBLEM

ostrzejszy seks, chce być całkowicie mu podlegla., by mnie zdominował, związał, zakneblowal, mocne klapsy, jakieś słowa sprośne, żeby po prostu zaczął mnie tresowac na suczke..

Gość gość
Opowiedz mu o swoich fantazjach, faceci często się boją realizować takie pragnienia, aby kobieta nie wzięła ich za zboczeńców, albo żeby nie pomyślała że facet jej nie szanuje.

mówiłam i mowie cały czas. . lecz on i tak tego nie spełnia. . i taka prawda jestem z nim 3lata i nigdy nie doszłam. .

Gość gość
Czyli mówiąc wprost twój facet ma gdzieś twoje potrzeby i nie chce mu się wysilać. Nie dopasowaliście się pod tym względem i raczej nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
dość smutna wizja. . . mówi że za bardzo mnie kocha i nie może tak ostrzej. . . a trzy minutowy seks mnie nie zadawala. .

Gość gość
Może ma jakieś opory przed takim ostrzejszym seksem, może wychował się w konserwatywnej rodzinie, ale to nie zmienia faktu, że w ogóle się nie stara i nie chce się postarać. Jak facet kocha kobietę, to jej orgazm jest najważniejszy i stanie na uszach, aby go dać swojej kobiecie. Ewidentnie ma gdzieś twoje potrzeby, a czy naprawdę kocha? Być może tak mu się wdaje, ale to dość egoistyczna miłość niestety, bo nie idą za tym czyny.

Gość gość
tak tak konserwatywny to jest i to bardzo.. uwielbiam zaspokajać go oralnie np, sam mi to robił może z 20razy. . i łącznie to może godzinę trwało. . ja nie chce bo widzę że nie umie tego robić. .

Gość gość
Wasz związek niestety nie potrwa zbyt długo, seks niby nie jest najważniejszy, ale bez udanego pożycia każdy związek kiedyś się rozpadnie. Jesteście niedopasowani pod względem temperamentu i pora się zastanowić czy to ma sens? Skoro już teraz jesteś tym sfrustrowana, to co będzie za rok, dwa, pięć? Kiedyś zdradzisz i w sumie masz do tego powód, ale lepiej pomyśleć o zakończeniu tej relacji dla własnego dobra.

Gość gość
gdyby mi zależało tylko na tym to zostawiłabym go po miesiącu. lubie wyzwania. ten wątek jest po to by zbliżyć mnie do opowiedzi a nie się poddać i odpuścić bo tak najłatwiej.

Gość gość
Jeśli przez 3 lata nie zrobił nic aby cię zaspokoić, to nadal masz nadzieję, że jesteś w stanie coś zmienić? Wiarę masz wielką i oby tylko więcej takich kobiet, ale faceci się nie zmieniają, z czasem może być tylko gorzej, bo seks mu spowszednieje i będziesz go mieć raz na miesiąc.

Gość gość
raz na miesiąc to na pewno nie. . ale po pewnym czasie nastaje montonia. staram się Urozmaicac to jakąś bielizna, eski w ciągu dnia. . ale sama nic nie zrobię przecież. .

Gość gość
No i w tym problem, ty się starasz, a jemu na tym nie zależy, bo on ma to co chce i więcej nic nie musi. A on wie że nie masz orgazmu?