Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaprzyszlamama

brak symptomow ciazy

Polecane posty

Witam! Jestem we wczesnej ciazy ok 5- 6 tygodnia.... mowie okolo gdyz przez swieta nie mam okazji isc do lekarza... test zrobilam dzien przed wigilia i wyszedl pozytywny nastepnego dnia drugi test tylko go potwierdzil... moj problem polega na tym ze nie mam zadnych objawow ciazy oprucz okropnego zmeczenia i ciaglego jedzenia... przez ostatnie 3 dni bolalo mine podbrzusze oraz powiekszyly sie piersi dokladnie tak jak przed okresem. Potem bole ustaly... czy jest to powod do zmartwien czy poprostu panikuje? Prosze pomozcie Bo zaczynam sie bac...

Gość gość
Czego bac ja jestem.20 tc i.nie mam.zadnuch objawow poza bolem.brzucha gdyz mam.prpblem.z wyproznianiem.nie chcij tych objawow ,Wymiotowalam.z 3 razy od poczatku jak.plamien nie masz.ani krwi to sie nie martw na zapas ,olenka

Jak najszybciej zapisz się do ginekologa. :) Tak naprawdę nikt ci tu nie powie czy wszystko jest ok bo każda kobieta przechodzi ciążę inaczej... Nie zamartwiaj się i bądź dobrej myśli :)

Gość gość
A o jakie objwy ciąży pytasz? Ja bylam tylko ciągle senna. Nic wiecej nie było ani słynnych mdłości ani wymiotów.

Gość gość
Ja teżnie miałam objawów ciąży tylko typowe jak przed okresem...nie każda kobieta jak w filmach i serialach wymiotuje ma zachcianki itd... ja wymiotowałam 2x miedzy 9-14 tyg a jestem już w 27 tyg ciąży. Poza tym idź do lekarza najpierw zanim ogłosisz dobrą nowinę..

Gość gość
Autorko ja jestem w 5 tc i tez zero objawow ...

Tysia a po co? Najwczesniej w 2 tyg od terminu okresu lekarz potwierdzi czy ciąza się rozwija. Zwykle objawy takie niefajne sa od 8 tyg. A czasem nie ma wcale i to nie oznacza nic zlego. Jedna kobieta wymiotuje a inna nie. Nie ma czego zazdrościć;-)

To moja pierwsza ciaza poprostu troche dramatyzuje Bo tak bardzo martwie sie o ta mala perelke... wogole nie odczuwam tej ciazy...A problem w tym ze mieszkam w anglii gdzie tutaj nie bardzo przejmuja sie wczesna ciaza... wszystko zostawiaja matce naturze