Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnesssssssssssss

Czy można o kimś zapomnieć

Polecane posty

Gość Agnesssssssssssss

z dnia na dzień? Czy strona kończąca nagle związek (nie chodzi o inną osobę, która nagle pojawiała się gdzieś na horyzoncie) jest w stanie tak z dnia na dzień zapomnieć? Gdy nic się nie psuło, nie było stopniowego ochładzania relacji, wyciszania kontaktu itp.?

Gość gość
Tez mam nadzieje ze tak się nie da...

Gość gość
Nie, musi byc przyczyna.

Gość Agnessssssssssss
Wiem, jak niewiarygodnie to brzmi. Ale kilkadziesiąt SMSów i kilka telefonów plus radość ze spotkania dzień wcześniej, no i ani jednej kłótni utrudniają poszukiwania przyczyny. Zresztą to już nieważne. Chodzi mi tylko o to, czy da się tak z dnia na dzień (jak widać: dosłownie) zapomnieć?

Gość abstraktyk
Po prostu ma Cie dosc. Sorry.

Gość Agnessssssssssss
Tylko że nie ja wypisywałam co pare minut i nie ja dzwoniłam I nie ja powiedziałam, że "nareszcie sie spotkamy"

Gość gość
Hmm..to było dzień po spotkaniu? Jeśli tak, to przyczyna mogły być rozczarowanie tym sptkaniem

Gość gość
Na pewno zrobil innej bobasa.

Gość Agnessssssssssss
Nie, to było 2 h przed spotkaniem, do którego nie doszło. A poprzednie było bardzo udane i jeszcze naleganie, by następne było jak najszybciej. Ale niewazne, ja nie o to pytam. Tylko o to, czy można tak z dnia na dzień zapomnieć o osobie, z która kontakt wypełniał całe dnie i... podobno cieszył?

Gość gość
Nie. Rozczarownie chyba.

Gość Agnessssssssssss
Kurcze, piszę, że niewazne, dlaczego, bo wiem, jak to niewiarygodnie brzmi, tym bardziej, ze SMSy po ostatnim spotkaniu nie wskazują na rozczarowanie, wrecz przeciwnie, ale NIEWAZNE. Ja tylko pytam, czy mozna z dnia na dzien zapomnieć o kimś, z kim mialo sie kontakt przez calutkie dnie?

Gość abstraktyk
Moze zobaczyl cos, co mu sie nie podoba. Mnie np kiedys dziewczyna przyszla bez stanika i zobaczylem, ze jej sie piersi rozjezdzaja w tzw kozie brodki, dla mnie to byl wielki niesmak, juz wiecej sie z nia nie spotkalem.

Gość gość
Nie da się zapomnieć tak z dnia na dzień, zreszta mnie też facet zostawił z dnia na dzień, na zasadzie że jednego dnia się widieliśmy, wszystko było w porzadku, a następnego kontakt ograniczył się do odpisani na smsa, do tej pory nie wiem o co chodziło.