Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiesz o tym Marto Legalna kradzież

Polecane posty

Gość gość

Czy wiecie o tym,że w Rzeczpospolitej Polskiej legalnie wolno kraść cudze pieniądze,o

Gość gość
Orzekł o tym pan SSR Paweł Kowalczyk z Wydziału Gospodarczego Sądu Rejonowego w Sieradzu w sprawie VGC 269/14,w sprawie błędnego przelewu na zajęte konto.

Gość gość
zalegalizował zachowanie analogiczne do uznania się za właściciela cudzego portfela tylko dlatego,że komuś on wypadł

Gość lup czasapisma
wow ktos tu sie obudzil bo dotknelo to jego personalnie?

Gość gość
Marto ja byłem pewny wygranej w tej sprawie,i nagle taka zmiana,nie chcę oskarżać o łapowkarstwo bez dowodów,taka zmiana nagle.

Gość gość
Jestem w szoku,gdyby to dłużnik świadomie i celowo zmierzał do spłaty swojego długu z tych błędnie przelanych,to by się spotkał z prokuratorem w sprawie o przywłaszczenie mienia.A pan SSR Paweł Kowalczyk uznał,że nawet nie było bezprawności na podstawie art.415 k.kc ( bezprawność na podstawie art.415 k.c to sprzecznośc z zasadami współżycia społeczenego) już nie mówię o bezpodstawnym wzbogaceniu,które Sąd Najwyższy każe brać pod uwagę w podobnych przypadkach.

Gość gość
Martusiu ja naprawdę jestem w szoku, w jakim kraju żyjemy.

Gość lup czasapisma
zyjemy w WOLNYM kraju rzadzonym przez KGB od 1989 roku pozdro dla elektrykow :classic_cool: