Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubieświęta

Masturbacja dziewczyn

Polecane posty

Gość lubieświęta

Hej, jak i gdzie się masturbujecie dziewczyny? I jakie techniki polecacie. Bo ja standardową używam-pocieram łechtaczkę. Kiedyś próbowałam prysznicem to było mi nie przyjemnie. I poduszką ale tarłam za mocno pobrudziłam poduszkę śluzem i mnie cipka bolała. Jestem dziewicą i nic nie chce sobie tam wkładać. (Jak wkładam palca to mnie boli)

Gość gość
Żadna się nie masturbuje?

Gość nikola90
Rownież lubie tradycyjnie, czyli paluszkami ocierajac lechtaczke, tyle ze ja nie jestem juz dziewica i przy masturbacji lubie wkladac paluszki do srodka, mam wtedy jeszcze silniejsze doznania. A jesli chcesz miec silniejsze doznania spraw sobie wibrujace jajeczko, nie musisz wkladac ich do srodka ale tym wibrujacym jajeczkiem ocierac lechtaczke a Ci gwarantuje ze osiagniesz najwspanialsze orgazmy, ja mam takie 2, jeden wkladam do srodka a drugim pocieram o moja lechtaczke, przed samym orgazmem daje wibracje na max, ale uzywam je gdy jestem sama w domu bo ktos z domownikow mogl by mnie uslyszec, orgazmy mam wtedy niesamowite, rozkosz jest ogromna, kup sobie taki a napewno nie pozalujesz.

Gość snipi
A ile masz lat?

Gość lubieświęta
Ja 18. A z poduszką ktoś próbował? Bo chyba robie coś źle.

Gość kolololo86
Moze zla poduszke wzielas, nie znam sie za bardzo na tym bo jestem chlopakiem, moze ze zbyt ostrego materialu i dlatego Cie to bolalo, sprobuj z inna poduszka, z innego materialu i za mocno nie dociskaj c**eczki do poduszki tylko na poczatku delikatnie muskaj az bedzie Ci sie robic coraz przyjemniej.

Gość gośćten
:-*

Gość paulalala22
Chciala by sie ktoras z was masturbowac z druga dziewczyna? Uwielbiam wspolna masturbacje z druga dziewczyna, moge podac email i razem sie pobawimy, cudowna jest masturbacja razem, myslac ze druga dziewczyna tez to w tym samym czasie robi, od dawna mnie to kreci, orgazmy mam przy tym nieziemskie. paula1992k@onet.pl