Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SylwiuśAniołek

Odchudzanie po Świętach Noworoczne postanowienie

Polecane posty

Gość gość
Stosowałam zielona kawę i niestety nie przyniosła mi efektu. Ewidentnie wolę kupić ten preparat figurena slim tym bardziej że ma tyle dobrych opinii.

Gość gość
Kupiłam wczoraj, zniecierpliwiona czekam az przyjdzie przesyłka i zaczynam odchudzanko !

Gość gość
też kupiłam i zaczynam w tym tygodniu, życzę powodzenia reszcie.

Gość gość
notuję 5 kilowy spadek wagi w 3 tygodniu stosowania, preparat figurena to świetny suplement, polecam wszystkim którzy mają problem z sama dietą i chcą odchudzić się szybko i "bezboleśnie"

Gość gość
Suplement diety taki jak Figurena Slim w niczym nie przeszkodzi może tylko pomóc. Pytanie tylko czy chcemy zrobić kolejny krok do przodu i szybciej schudnąć czy stosować stare metody które nas demotywują. To też zależy od charakteru każdego z nas, ja nie dałam rady schudnąć na samej diecie i ćwiczeniach dopiero po włączeniu figureny zaczęłam tracić kg. Może się wydawać banalne ale te kapsułki figurena są "magiczne" - nie chce się jeść, chce się ćwiczyć a po pierwszych efektach motywacja nie z tej ziemi do dalszych działań.

Gość Olazkatowic
Świetnie że tyle osób zachwala figurene, to mnie przekonało do zakupu i jestem jak na razie bardzo zadowolona z tej decyzji, na dzień dobry po tygodniu stosowania schudłam 1,5 kg - tylko tak dalej... Zobaczę jak będzie na mnie działała figurena w dalszych etapach mojej kuracji. Mam 3 opakowania liczę że uda się schudnąć w sumie kilkanaście kg, jeszcze przed urlopem letnim :)

Gość Achojka
Najśmieszniejsze jest to, że ja wiele razy próbowałam chudnąć przy głodówce, nawet przy systematycznych ćwiczeniach i nigdy to nie dawało efektów. Jeśli już coś się ruszało, to zaraz pojawiał się efekt jojo. Masakra. W tym przypadku, przynajmniej jak na razie, nie ma mowy o jojo. Przy figurenie mam stabilny spadek wagi? Ciekawi mnie co jest tego powodem że tak dobrze na mnie działa.

ja też jestem zaskoczona dobrym działaniem tego preparatu, właśnie stabilny spadek wagi to jedna z głównych zalet figureny.

Gość gość
Nie miałam po tych kapsułkach żadnych efektów ubocznych, kurację stosowałam niecałe 1,5-2 miesiące, schudłam 11 kg. Ogólnie polecam ten suplement diety, ale należy pamiętać, żeby połączyć kurację z aktywnością fizyczną - wtedy efekty są praktycznie murowane. I potrzebna jest systematyczność i to może być wadą dla zapominalskich.

Gość kaxa
A czy któraś z Was źle sie czuła po Figurenie? Bolał żołądek czy coś z tych rzeczy?

Gość gość
no to w nowy roku 2016 pora zabrać się za siebie i swoja figurę, szukałam jakiegoś suplementu i zdecydowałam się na zakup figureny myślę że mi pomoże i przyśpieszy spadek nadwagi, czekam na przesyłkę i zaczynam

Gość gość
Od dwóch miesięcy stosuje preparat figurena slim w odchudzaniu i schudłam już 11 kg, nawet okres świąteczny nie przeszkodził mi w kuracji chociaż nie ograniczałam się tak bardzo w jedzeniu to i mimo to nie przytyłam, tabletki figurena fajnie przyśpieszają metabolizm i hamują apetyt, pomogły mi utrzymać zalecenia diety - wcześniej miałam z tym problem. Jeszcze tylko 5 kg i będę ważyła tyle ile sobie założyłam.

Kochane układanie diety zostawcie specjalistą! Polecam jedną ze stronek, na której otrzymujecie dietę bez przelewów i wpłat, w 10 minut na koncie, możecie się z nią zapoznąc, a potem porozmawiać z dietetykiem! http://zrzuc-kilogramy.pl/

Gość gość
2 miesiące temu skończyłam swoją 3 miesięczną kurację odchudzającą z figureną slim schudłam 18 kg. Miałam dietę i ćwiczyłam na siłowni. Myślę że bez tego suplementu nie udałoby mi się aż tyle schudnąć zważając na moje wcześniejsze odchudzania w których miałam wyniki 5 kg, 8 kg najwięcej.

Gość jolii22
jestem po miesięcznej kuracji z figurena i schudłam już 5 kg. Jestem zadowolona z efektów

Gość susumi
Z bajkowych produktów, które obiecują zmniejszenie masy ciała o 6 - 8 kg miesięcznie, to ... ja rezygnuję - nie wiadomo, czy nie pozbywamy się wody z organizmu (a to nie zdrowe). Warto przypomnieć, że jak chudniemy, to spokojnie najlepiej 2-4 kg miesięcznie. Bardzo ciekawy produkt który zainteresował mnie na "konferencji" to Formoline L112 daje możliwość ograniczenia wchłonięcia tłuszczu od 12 000 do 20 000 kcal co daje od 1,5 do 2,5 kg tłuszczu. I tu mówimy o masie tłuszczowej, a nie o wodzie. Szkoda , że dostępny tylko przez allegro od jakiejś niemieckiej apteki, ale podobno jest też jakiś polski importer.

Gość gośćDorotka
Ruch i zdrowa suplementacja wspomagająca - to wszystko czego potrzeba ;) Sama dużo biegam (zwłaszcza po świętach) biorę do tego młody jęczmień premium i po takim miesiącu dbania i wysiłku średnio 4,5 do 5 kg można spokojnie zgubić!

Gość swietnie791
Oj po świętach zawsze jest więcej trochę tu i tam;) ale ja również w święta miała dietę więc ja po świętach miałam nie +2 ale -2kg! ale to dzięki regularnym posiłkom plus suplementacji Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl oczywiście również biegałam 3x w tygodniu po 5km!

Gość gość
Koleżanka właśnie skończyła kurację z figurena slim i bardzo zachwala, schudła w sumie 16 kg, jak dla mnie wygląda całkowicie inaczej niż kiedyś. Chyba sama kupię bo mam do zrzucenia 5 kg. W miesiąc powinno się udać

Gość jskio
Powiem Tak ja bardzo jestem zadowolona z mojego wyboru;) bo dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl moje nadmierne kilogramy zaczęły znikać,ale nie sam suplement bo również dieta i ćwiczenia;)

Gość grogola
najlepiej idź do dietetyka ja chodzę do Lux Medu, mam opiekę dietetyka, chudnę dużo i regularnie, po raz pierwszy widzę realne efekty w odchudzaniu co mnie jeszcze bardziej motywuje do dalszej walki.