Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent od meza

Polecane posty

Gość gość

czytam i czytam i dziwie sie jak mozecie byc z takimi gburami. jak mozna nie dostac prezentu od meza na swieta, urodziny czy inne okazje. dla odmiany napisze, ze ja od swojego meza dostalam zegarek znanej marki. zaplacil za niego 1000 zł. tak, chwale sie! i z checia poczytam o innych zadowolonych mezatkach:) pozdrawiam!

Gość gość
ja akurat jestem zdania ze szczesliwi czasu nie licza wiec zegarek mi niepotrzebny ale gratuluje nowego nabytku skoro masz z niego radosc :)

Gość gość
od dlugiego czasu miedzy wierszami przebakiwalam o porzadnym zegarku. a, ze co jakis czas wydaje po 100zł na takie ktore sluza mi 6mscy czy gora rok. no i doczekalam sie takiego, który bedzie na lata:)

Gość gość
Zebys się nie zdziwiła np. za miesiąc jak po pijaku w coś nim walniesz i szkiełko pójdzie w piz/du :P

Gość gość
ehh za swoje bledy sie placi:D

Gość gość
Ja od swojego faceta dostałam m.in. rękawiczki Hugo Boss. Oczywiście zostałam skrytykowana ze na pewno nie są oryginalne itp. Od kilku lat mieszkamy w Sztokholmie, pracujemy i wydatek 1tys. Koron na rękawiczki nie jest czymś nadzwyczajnym. Dodam że rękawiczki w sklepie z galanteria kosztują ok 600kr. Tacy są ludzie. Zazdrość i nic więcej. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.

Gość gość
a ja dostałam gowno to tyle. za moja prace i starania aby wszystko przygotowac. a od tesciowej zjebke ze ryba nie dobra ona inaczej robi

Gość gość
ja dostałam obiektyw do aparatu, na który nie sądziłąm, że nas w tym roku stać. prezenty miały być symboliczne do pewnej kwoty, ja sama kupując mu coś co się jemu przyda złożyłam się z jego bratem - bo w dwójkę mogliśmy kupić lepsze ;) męzowi mówiłam by mi kupił z 2-3 ksiązki w antykwariacie (bo kocham) i będę bardzo szczęśliwa, a on mnie zaskoczył takim prezentem, który jest spełnieniem moich marzeń ❤️

Gość gość
my sobie wlasnie nie robimy prezentow tylko dzieciom i chrzesniakom. Chwalisz sie co to dostalas od meza a moze pochwal sie czy ty odplacilas mu rownie pieknym i drogocennym prezentem?

Gość gość
ojj to ja chyba naprawde mam szczescie, bo od tesciowej moze nie dostalam wielkich kosztownosc****aczke switeczna, czyli kawa, czekoladki i inne slodkosci. ale za to byla mega zadowolona ze swiat spedzonych z nami:) cieszyla sie ogromnie, ze przy nas czuje swiateczna atmosfere, zachwalala kazda potrawe, co chwile robila zdjecia:) jej slowa- czuje sie dzis tak ugoszczona, ze brak mi slow i wielki usmiech na twarzy:)

Gość gość
Gałe mu zrobiłam.

Gość gość
a maz otrzymal ode mnie porzadne sluchawki:) nie sa moze az tak drogie, ale byl bardzo zadowolony:)

Gość gość
My tez wlasnie sie umawaiamy ze robimy prezety tylko dzieciom. Niestety zawsze ktos sie wylamie i zazwyczaj cos dostaje. Potem jest mi glupio bo ja sie zasady trzymam. Dostaje cos a sama nic nie kupuje. Dopiero najwyzej kase dam zeby bylo mniej niezrecznie. Prezenty nigdy nie byly dla mnie wazne . Ja sie wywodze z dosc biednej rodziny u nas nikt nigdy na nie nie czekal. Jak doroslismy sprawiamy radosc dzieciom, mnie prezenty wogole nie obchodza. Sama sobie cos kupie.

Gość rękawiczki
A kto powiedział że musisz dac prezent o takiej samej wartości. Litości. Ja wydalam ok 1600 kr.szwedzkich Moj facet ok 6000 tys. I co z tego?! Najważniejsze jest zadowolenie!

Gość gość
ja tez MOGE sobie prezent sama kupic, zarabiam wiec pieniadze mam, ale to nie o to chodzi :) to jest bardzo mile, kiedy osoba ktora kochasz, daje ci cos czego sie nie spodziewalas a co moze ci sie przydac, a najlepiej marzylas o tym ;) to pokaz tego na ile cie zna i slucha :) tak samo dziala to w druga strone ;)

Gość gość
mi mąż kupił matę grzewczą z masażem na fotel do auta bo niestety ja nie mam webasto i zimą się wsiada do lodówki i trzeba skrobać i prowadzić w rękawiczkach z początku. A ja jemu kubek termos contigo bo majątek w mcdonaldzie przepuszcza na codziennych kawkach. Ale generalnie dostaję masę prezentów bez okazji - mój mąz ma słabą głowę do okazji - więc raczej ich nie ochodzimy jak jakieś rocznice ewentualnie jakiś 5 dniowy wpółny wyjazd gdzieś tam... tak czy inaczej jak powiem że chce "te" kolczyki to je dostaje albo torebkę albo spodnie albo jakieś d**erele. Generalnie nigdy nikt mnie tak nie obdarowywał więc jestem nie przyzwyczajona hehe.

Ja dostałam perfumy i piękny szal i byłam szalenie szczęśliwa :D A prezent dla mojego mężczyzny był mega szalony i oryginalny, przyznam szczerze, że trochę bałam się jak na niego zareaguję - ale ucieszył sie ogromnie i był to strzał w dzięsiątkę. Kupiłam mu z jednej strony coś takiego użytecznego - ciepłą bluzę, a do tego znalazłam na jednej stronie internetowej możliwość wydrukowania zdjęcia w formie obrazu - http://www.fotobook.pl/fotoobraz.html , jako że on sam jest zapalonym fotografem (a obiektywów mu kupować nie będę :P) , to postanowiłam wywołać w dużym formacie nasze wspólne zdjęcie, które sam robił (nie jest to selfie, ale takie ze statywu :D) i wyszło niesamowicie. Widziałam jak się wzruszył i myślę, że właśnie takie - osobiste prezenty to strzał w dziesiątkę na różnego typu okazje jak urodziny, walentynki czy rocznice ślubu :)

Gość gość
Mój mąż do spółki z teściami kupili mi nowy telefonik, jak marzenie. Nie spodziewałam się zupełnie:)