Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie tak, że czujecie, że ktoś o was myśli?

Polecane posty

Gość gość

I że czujecie nawet wtedy jak już ktoś o was nie mysli? Czy to tylko wytwór mózgu?? Zapraszam do dyskusji!;)

Gość gość
a kto o ciebie mysli? podaj imie:)

Gość gość
A co to ma za znaczenie?Pytanie było inne.

Gość gość
A poza tym jest napisane, że ZAPRASZAM DO DYSKUSJI. Temat jest czysto teoretyczny, oczywiście mozna poprzec swoje przeżycia przykładami.;)

Gość gość
No tak....o pierdach i zarciu to chcecie gadac. A na wartosciowe tematy, nie...;/

Gość gość
Tak. Jeśli ktoś mi się śni, staram się z nim skontaktować.

Gość gość
A czemu skontaktować?A to nie jest tak, że ktoś śni się, bo dużo o tej osobie myślymy?Bo mózg odreagowuje?

Ja tak mam, i to często. Dzwonię do tej osoby, i słyszę cos takiego " ooo, dobrze, ze dzwonisz, bo myślę o tobie od 2-3 dni". Dana osoba "ściąga" mnie myslami. Wiele razy pytalam, czy np. wczoraj o 20, rozmawiala dana osoba o mnie. Potwierdzała zdziwiona.

Gość gość
Nie mam tej zdolności, co niektórzy, że jeśli ktoś na mnie patrzy, to to czuję, natomiast jakoś intuicyjnie wyczuwam intencje ludzi w stosunku do mojej osoby. Kiedyś ciągle śnił mi się kolega z klasy, o którym niewiele myślałam, owszem, lubiłam go, ale nic więcej ,a on w moich snach pojawiał się jako mój najlepszy przyjaciel, chociaż w ogóle nie rozmawialiśmy. No i w końcu wyszło na jaw, że się we mnie zakochał i zdałam sobie sprawę, że intuicyjnie to czułam. Innym razem pewna koleżanka, która była powierzchownie miłą i grzeczną osobą sprawiała na mnie wrażenie, że będę miała przez nią spory kłopot, wręcz intuicyjnie widziałam jej myśli na różne tematy, chociaż nic mi o danej sprawie nie mówiła. No i sprawdziło się, urządziła na mnie spisek. Było też parę takich sytuacji w których ktoś śnił mi się i okazywał się w tym śnie dobry dla mnie albo zły i było to sprzeczne z moimi myślami na temat tej osoby, a potem okazywało się, że rzeczywiście ktoś był taki dla mnie, o czym nie wiedziałam, ale podświadomość dawała znać. Ogólnie zdałam sobie sprawę pisząc ten post, że w snach bardzo ujawniały się intencje innych osób do mnie i powinnam ich słuchać...

Gość gość
no własnie w snach pojawia się dużo symboli, których na jawie nie wyczuwamy, nie zdajemy sobie sprawy lub odrzucamy. tylko że sny trzeba najpierw nauczyć się interpretować ;) jak juz to się mniej więcej ogarnie to macie jakby dodatkową płaszczyzne do wyciągania informacji ;)

Gość gość
Hmmm...a co jeśli śni się ktoś z kim dawno już nie ma się kontaktu?I co jeżeli mi np. śnił się w ktoś, a ja w tych snach np. bałam się, że ta osoba mnie pozna, albo śniło mi się, żesmy się rozpoznali ale udawaliśmy, że się nie znamy, albo ta osoba śniła mi się z dzieckiem, a ja miałam takie dziwne odczucia-że jakby nie pasuję tutaj. No takie dziwaczne rzeczy. Albo jest też tak, że ja nie myslę o jakiejś tam osobie, a mi się śni. Albo mysle, a nie śni mi się.

Gość gość
Ale że można czuć nawet jak ktoś już przestaje mysleć?