Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość origotis

Pytanie do panow: Jaka kobieta ma byc zebys ja SZANOWAL

Polecane posty

Gość origotis

Drodzy panowie. Narzekacie caly czas na kobiety, ze sa okropnymi ludzmi, zawsze cos jest nie tak. A wiec napiszecie nam kobietom, co musialybysmy zrobic I soba reprezentowac, zebyscie nas szanowali? Jaki jest wasz ideal kobiety?mi co jestescie wzamian zaoferowac od siebie takiej kobiecie z marzen, ktora bedziecie szanowac?

Gość gość
poprostu niech sie postara o sex - wielu mezczyzn jest zawiedzionych powszechną d****owatoscią kobiet

Gość gość
rozumiem idee tematu, ale nie widzę sensu w dyskutowaniu z ludźmi którzy innych ludzi nie szanują

Gość gość
Wystarczy żeby liczyły sie zdaniem partnera i nie reagowaly fochem czy zloscia na odmowę. Powinny być wsparciem. Powinny skończyć z roszczeniowa postawa - bo mnie się to należy. No i dobrze żeby podczas okresu nie robily z faceta swojego prywatnego kozla ofiarnego do bicia

Gość gość
niewiem jak inni, ale ja chce żeby kobiety sie starały i jeszcze lokum niech zaoferują, niech kobieta bedzie przyjazna, bezinteresownie zaoferuje sex i nie temu z kasą, czy statusem, a np prawiczkowi co mieszka z rodzicami.

Gość gość
No tak......a co dostana wzamian? Niezobowiazujaca znajomosc? Kazdy by tak chcial

Gość gość
Do gosc 16:52.......ale co poradzic, jak hormony szarpia taka kobietka? Ona wtedy nie jest soba. Wy faceci tego nie rozumiecie bo wami hormony nie szarpia

Gość gość
W zamian dostanie wsparcie, troske, lojalność, szacunek, zaufanie, wiernosc i oczywiście miłość. W zamian wskocze za nią w ogień, w zamian będę jej tratwa w oceanie

Gość gość
No ja facet tego nie rozumiem szczególnie jak mi się za to bez powodu obrywa :D

Gość gość
To chociaz sie postaraj zrozumiec, bo my kobiety nie mamy na to wplywu. Po prostu czasem nami szarpia I juz!

Gość gość
bardziej faceci szukaja seksu

Gość gość
tutaj nie ma facetów, dorosły facet nie potrzebuje niańczenia

Gość gość
Jeśli chcesz znalezc męża musisz koniecznie być przeciętna pod każdym względem. Nie wyróżniać się intelektualnie i wizualnie. Musisz być uzależniona od mamusi itatusia. Możesz mieć własne zdanie ale tylko w kwestiach prowadzenia domu w innych musisz być niezdecydowana , uległa i pasywna. Nie możesz być zaradna i zarabiać więcej od niego. Takie cechy gwarantują mu ze nie wykrecisz żadnego numeru a jak sie obrazisz to pojedziesz się wyzalic mamusi. On natomiast będzie sobie k***il na boku botaka zona go seksualnie nie będzie kręcić. Natomiast jak masz w d***e małżeństwo, bądź sobą, sukowata, samodzielna, lubiące seks i przyjemności, nie pytaj się o zdanie , nie chodź na kompromisy. Będą cie szanować ale będziesz singielka.

Gość gość
"To chociaz sie postaraj zrozumiec, bo my kobiety nie mamy na to wplywu. Po prostu czasem nami szarpia I juz!" No to się zamknij profilaktycznie na tydzień w piwnicy i się nie pokazuj na świecie skoro nie potrafisz zapanowac nad soba

Gość gość
A jack tobie samcze chce sie je/b/ac to sobie profilaktycznie zawiaz k****a w kokardke az ci przejdzie :) Zrozumiano!!!!!!

Gość gość
Jak mnie się chce, to najwyzej sam w spokoju znajdę sposób na to - bez wyżywania się bna bogu ducha winnej osobie. Widzisz róznice słonko?

Gość gość
To sobie znajdz chlopaka albo zaakceptuj kobiece hormony. Albo najlepiej sobie znajdz faceta, po co ci kobieta, jak taka beee

Gość gość
Cala prawda o polskich facetach, ciapy się boja kobiet i zawsze celuja w przeciętność.

Gość gość
a czegóż się tu bać? roszczeniowych księżniczek mających się za nie wiadomo co, choć w rzeczywistości nic sobą nie prezentują? Choć tyle, że udaje się jeszcze trafić na normalne dziewczyny, która mają poukładane w głowie i rozum im nie ucieka wraz z krwią podczas okresu

Gość gość
Bo do tanga trzeba dwojga I chyba o tym zapomnieliscie