Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taniec w  skarpetkach

sylwester w domu to totalna wiocha

Polecane posty

Gość taniec w  skarpetkach

mam na mysli tzw.domowke.jak wiadomo,wiekszosc ludzi w Sylwestra ubiera sie ladnie,a wiekszosci domowo trzeba zdjac buty.w przypadku kobiety to pol biedy,bo jesli ma mini spodniczke i zgrabne nogi to moze sobie tak posmigac,ale facet w skarpetkach to juz koszmar i jeszcze proszacy kobiete do tanca(widok bezcenny):Da teraz taniec,nie oszukujmy sie,wiekszosc mieszkan nie jest przystosowana do tanczenia,w takim przyslowiowym M-iles tam,taniec to poprostu kiwanie sie miedzy szafa a fotelem,na drugi dzien mozna nie tylko leczyc kaca ale i liczyc siniaki:Pzycze wszystkim milej zabawy:)

Gość gość
tez jestem tego zdania

Gość gość
Nie wiem ja nie tańczę i bardzo rzadko ubieram się w sukienkę - w zasadzie to pare razy w życiu może z 3. Sylwester w domu mi nigdy nie przeszkadzał mam z 40m2 pokoju dziennego i daje to rade.

Gość gość
ja jak zapraszam gości na jakąs impreze to zawsze mówie, zeby nie zdejmowali butów. wiadomo, że na drugi dzień się sprząta, zresztą nikt w nie wiadomo jak usyfionych butach do mnie nie przychodzi, a co do tańców to u mnie faktycznie nie ma na to miejsca, wiec nie tanczymy. siedzimy, rozmawiamy, muzyka leci w tle i tyle.

Gość gość
i dlatego my się ładnie nie ubieramy, tylko wygodnie bo idziemy się bawić, a nie siedzieć sztywno :)

Gość gość
tez nie lubie imprez w domu,bylam kiedys mieszkaniu urzadzonym na styl...chyba jeszcze epoki stanu wojennego w Polsce,a wszyscy byli ubrani wieczorowo.to tak jak bym poszla w dresach do palacu:P

Gość gość
Kazdy robi to na co ma ochotę i nic ci do tego ;)

Gość gość
tez jestem tego zdania hehe i wez jeszcze wytlumacz podpitemu gosciowi w skarpetach,ze nie masz ochoty tanczyc.taa,to wyciaganie na sile z fotela;)

Gość Babcia Jagna
Masz rację, w domu to nie zabawa.Za moich czasów, gdy byłam piękna i młoda szło się na bal sylwestrowy na salę.Oj były to czasy, suuuuper! Dziś mogę tylko powspominać i usiąść przy telewizorze, ewentualnie wyjść na balkon zobaczyć kolorowe petardy.Dawniej dzieci przywoziły swoje dzieci.Dziś to jest już młodzież i babka nie jest im potrzebna.Jedynie złożą życzenia - dobre i to! Życzę Wam młodym miłej zabawy w Sylwestra, obojętne gdzie? W domu, czy na sali. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU życzę.🌻 🖐️

Gość gość
totalną wiochą jest pisanie w święta na kafeterii i roztkliwianie się nad straszliwością sylwestra w domu :D