Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolny pokój na pokaz czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj stwierdziłam, ze w mojej rodzinie są niestety nienormalne osoby i patologia :o Byłam u ciotki, która z mężem i czworgiem dzieci w wieku od 8 do 13 lat mieszka w domku jednorodzinnym. Mają kuchnię, salon, sypialnię, pokoik babci, oczywiście łązienki dwie i pokój dziecinny jeden na wszystkie dzieci - 3 chlopców i dziewczynka. Mają też jeden wolny pokój, któego jednak ciotka nie chce dać 13-letniej córce do użytkowania gdyż ten pokój ma być zawsze nieskazitelny w razie niesopdziewanych gości :o dla mnie to patologia i nie mam w planach ponownych odwiedzin u tak głupich ludzi :o zastanawiam się poważnie czy ich nie podkablować do MOPS-u - będą mogli pochwalić sie pokojem na pokaz :o

Gość gość
taka rodzinka na pokaz "co ludzie powiedzą"

Gość gość
Może nie ma ochoty prać dodatkowej pościeli ani też sprzątać. Kultury trochę by się tobie przydało.

Gość gość
A co w Mopsie powiesz? Że sama w klicie mieszkasz a rodzinę podpier/dalasz. Straszna z ciebie zdzira i szmata. Pa suko wredna.

Gość gość
Pewnie czekają aż się babcia wykruszy.

Gość gość
No to nie odwiedzaj ich wiecej :) Nie potrzeba im kretynek w rodzinie:P Jak chcesz sie wykazac to zostan wolnotariuszem w np. schronisku:p Jesli nie ogarniasz motywow innych ludzi, to ich nie krytykuj, bo nie masz o niczym pojecia.To co dla ciebie jest nienormalne , nie koniecznie jest takie same dla innych.

Gość exdebill_rzuca okiem
tak było kieyś na wsi - był zawsze jeden pokój, gdzie nikt nie miał wstępu na wypadek gości - miało to swoje uzasadnienie i logikę - może tak im po prostu zostało?

Gość gość
Sama mieszkam w domu z dala od wszystkich, w bardzo atrakcyjnej przyrodniczo okolicy. Pokój gościnny jest u nas niezwykłe ważny, bo mamy bardzo często gości na dłużej: a to rodzice chcą zostać na weekend, a to rodzeństwo chce trochę odpocząc od zgiełku miasta, a to przyjaciele wpadną na grilla, a od nas autobusem nie ma po porostu jak wrócić już po 19. Z tym, że my nie mamy problemu czwórki dzieci w jednym pokoju....

Gość gość
ja mam w rodzinie takich co mają kuchnie na pokaz kuchnia byle jaka w piwnicy i ta na pokaz, praktycznie nie używana ;)

Gość gość
A co powiesz w MOPSie?