Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruuuuba...

Polecane posty

Gość gość

:( I niska.. Wszystko idzie mi w tyłek.. Od jutra przynajmniej godzinę ćwiczeń rano i wieczorem.. +zero białego pieczywa, słodyczy i niezdrowych rzeczy... :( cholera

Gość gość
pewnie masz 170cm i 60kg.. nie wiesz co to znaczy bycie grubym

Gość gość
też sie odchudzam... przytyłam, zgubily mnie słodycze, wszystko przez koleżanki z pracy ktore zawsze cos przynosily, a to kusi. no i brak ruchu. uważam ze odżywaim sie całkiem ok,pije duzo wody niegazowanej, nie pije kolorowcyh napojow a juz na pewno nie gazowane, nie jem ziemniaków, malo makaronów, ryż też raczej rzadko, duzo warzyw, owoców, chude mięso, grilowane, nie smazone w panierce... nie sa to dla mnie wyrzeczenia, raczej przyzwyczajenie. wiec chyba nie jest tak zle? wiec zadałam sobie pytanie gdzie jest kurde problem? no ale słodycze, biale pieczywo i brak ruchu sa dla mnie zle... od tygodnia cwicze 40 min dziennie, odstawilam kategorycznie wszystkie słodycze!!!!!(mimo świąt nie zjadlam nic słodkiego) bułki zamienialm na chleb razowy. poki co 2 kilo w dół, nie wiem jak to możliwe? pewnie to utrata wody w organizmie, kazdy poczatek diety chyba tak ma?

Gość gość
dodam ze mam 160 wzrostu i waże 80 kilo, dla optymalnej wagi powinnam schudna 20 kilo,,, chce zrzucic chociaz 10

Gość gość
Powinnaś zrzucić jakieś 30-35 kg, ja ważę 50 kg przy 164 cm i najszczuplejsza to nie jestem, uwierz... Też mam tłuszczyk i boczki

Gość gość
A ja mam w d***e diety i idę zjeść kolację :-)

Gość gość
35 nie zamierzam :) dobrze sie czuje jak mam troche tu i tam, ale teraz juz triszke za duzo, napisalam wiec: optymalnej wagi, a w moim przypadku przy wzroscie 160 cm optymalna waga to 48-64 kg, jak bede wazyc 70 to bede sie czula dobrze. nie mówilam o idealnej wadze :)

Gość gość
mam 157 i 50kg.. Wszystko mi idzie w tyłek a cycki A.. beznadziejną figurę mam. Gruba, niska kaczka wyglądająca jak 12letnie dziecko.. wrrrrrrrrrrrr

Gość gość
ja mam 170 cm i 110 kilo żywej wagi, wyglądam jak wieloryb i olewam co myślą inni, jestem szczęśliwa :-D

Gość gość
DO 170 WZR i 110 kg! i to jest najważniejsze! najwazniejsze to czuć sie dobrze! :D ja z 160/80 też czuje sie jeszcze ok, choć jakies 5 kilo temu czułam sie lepiej... ;) wszystko da sie zrobic, nie ma co rozpaczac. a ty autorko jakie masz wymiary? wzr i kg?

Gość gość
a ja nigdy się nie będe dobrze ze sobą czuć, nawet jak schudne:/ bo jestem niska, mam krótkie nogi i wyglądam jak dziecko..

Gość gość
oj daj spokój :) na pewno jest w tobie cos fajnego co każdemu sie podoba :) zaakceptuj siebie! :) a jak nie to pracuj nad soba zeby dojsc do takiego etapu zeby sie zaakceptoeac :) ja ćwicze 6 razy w tygodniu z: https://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I

Gość gość
A ja lubię niskie okrągłe i cycate:-)

Gość gość
widzisz? jest wielbiciel niskich i cycatych! :D

Gość gość
Cycków nie mam. Cycki rozmiar A czyli prawie brak cyckow

Gość gość
Musza być proporcje cycki-dupcia:-)