Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzygnę zaraz Media Expert i tą czarną laską co spiewa

Polecane posty

Gość gość

super antyreklama. na pewno moja noga tam nie postanie. wkurw na maxa.

Gość gość
ja nawet nie wiem gdzie taki sklep jest , w każdym razie podzielam opinię , laska okropna, ma oczy jak naklejone :O Doda, może niezbyt fajna, ale jednak ładna laska, fajnie się ją oglądało

Gość gość
no ależ ile można?! 3 razy w każdym bloku reklamowym na wszystkich programach....

Gość gość
ja i moj koles zawsze przy tej reklamie trzepiemy sobie konia a ona podobne jest do takiej jednej szpareczki z p****la

Gość gość
Heh mam to samo,boje się lodówke otworzyć bo może z niej Lisowska wyskoczyć:/ głupia reklama a raczej antyreklama

Gość gość
Media Expert i tak do pięt nie dorasta Media Marktowi to tak samo jakby promować na siłę Audi, (które zresztą jest tylko wieśwagenem z 4 kółkami) które miało by walczyć z Mercedesem :D Media Expert to dla mnie nawet nie audi, to zwykły opel i to przechodzony, a Media Markt to Mercedes wśród elektromarketów

Gość gość
ta dziewczyna jest swietna i sliczna zawsze jak ogladam reklame to bawie sie fajfuskiem

Gość gość
no ona jest super i ma taka waginke w sam raz na wiele godzin

Gość gość
Widze ze wielu jak ja widzi to sie onanizuje to normalne bo ja tez to robie

Gość gość
widać Media Expert uważa że Polacy to stado debili którym trzeba ciągle powtarzać żeby zakumali. Strzał w stope. Pani Lisowska też strzał samobój, bo od czasu tej reklamy nie mogę na nią patrzeć.

Gość gość
ona ma ladny glos, ale jak sie te reklame slyszy co chwile, w kazdej przerwie reklamowej (a od godziny 17tej ogladam na stars tv - top wszechczasow i w kazdej przerwie reklamowej jest ta reklama media expert) to ma sie ochote wyrzucic telewizor :O i od jakichs 2 godzin jak sie ta reklama zaczyna przelaczam program :O

Gość gość
Trzepiecie przy reklamie konia?? i to jeszcze takiej reklamie?? nieźli desperaci z was. Pozdro.