Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel stworzył smerfy

W poniedziałek idę do mopsu i mówię im jaka jest u mnie w domu sytuacja

Polecane posty

Gość gość
Wątpię. A co ci tak żle?

Gość gość
Chyba jaja se robisz?:D Rodziny z dziećmi mieszkań nie dostają,a tobie dadzą?Zapomnij.Wynajmij kawalerkę czy pokój i po sprawie

Gość gość
czeka się dziesięć lat

Gość gość
Wynajmij coś,innego wyjścia nie ma.Co ty się z choinki urwałaś czy jak.Może za granicę wyjedź?

Gość gość
Wynajmij coś,innego wyjścia nie ma.Co ty się z choinki urwałaś czy jak.Może za granicę wyjedź?

Słyszałam, że tm sięraczej dluuuuugo czeka nawt na małą pomoc :o Musisz mieć pożar, mąz musi Ciebie albo dziecko kilka razy ciężko pobić... Słyszałam że jedna kobieta przechytrzyła MOPS czy tam w tym przypadku GOPS i najpierw jakaś gazeta wydrukowała jej wzruszającą historię na końcu pisząc, że wstawią się za nią i pomogą...i od razu z pomocy spolecznej sami do niej przyjechali z pretensjami że nie poprosiła a ich w pasie obszkaradza :D i dostała nawet więcej niz prosiła :p

Gość gośćan
Ja pracuje w MOPS i powiem ci ze latwo nie bedzie.

Gość gość
Czyli musisz podpalić mieszkanie?wtedy szanse są większe:-p

Gość gość
Taką sytuację jak ty ma masę osób.Ty byś tak chciała od ręki,a tak nie ma.

Gość gość
taaaaaa, pójdziesz a oni już ci dadzą :D Zwłaszcza, że jest koniec roku :D

Ale zaraz będzie początek roku, może coś uda mi się załatwić bo już nie mam sił, muszę się gdzieś udać po pomoc bo nie mam w nikim oparcia. Rodzice też, ani jedno, ani drugie nie ustąpi. Mściwe jedno i drugie.

Gość gość
Jesteś naiwna

Gość gośćan
powiedz jaka jest twoja sytuacja (w skrocie)- jestes męzatka, masz dzieci, jestes dzieckiem alkoholików, pracujesz (z rejestracja czy na czarno)

Gość PanGag
fakt, ostatnio dużo mieszkań i domów się pali zupełnie bez powodu, więc to jest jakiś pomysł na mieszkanie zastępcze ale należy ten pożar w mieszkaniu dobrze wykombinować aby ubezpieczyciel miał podstawę do wypłaty odszkodowania , gdy znajdzie jakieś błędy w budowie komina to nie otrzymasz forsy z odszkodowania ale choinka spalona i zasłony w czasie Wigilii to był motyw i dlatego tak wiele było pożarów w wigilię tego roku , po porządnym spaleniu Gmina lub miasto jest zobowiązane do zabezpieczeniu nowego lokum , więc przed pożarem wywieź cenniejsze przedmioty do garażu sąsiada

Gość gość
na początku roku też nie dają bo boją się, że im nie starczy do końca :p

Gość gość
Ty Gargamel.pytasza potem spiert.alasz😠no siedź tu i mów

Gość gość
NO ALE jak spali mieszkanie,to rodzice pójdą razem z nim:D A nie o to chodzi nie?

ale co mam mówić, ja już nie mam sił do tego wszystkiego 1. W domu awantury 2. Rodzice a). matka z domu gdzie był alkohol i awantury oraz bijatyki b). ojciec z domu gdzie też był alkohol, awantury, bijatyki, on i jego rodzeństwo mają innych ojców.. 3. W szkole podstawowej nikt mnie nie lubił, potem miał ciąg dalszy w gimnazjum. 4. Potem technikum, pierwsza klasa wypadek drogowy, nieotrzymanie promocji do następnej klasy, przechodzenie z klasy do klasy. 5. Matury i egzaminu zawodowego w tej szkole nie zdałam. 6. Potem problemy z pracą, to zwolnienia, to złe traktowanie w pracy, mówienie, że sobie nie radzę (chociaż nie do końca jest to prawda) 7. W domu awantury 8. Rezygnacja ze szkoły policealnej 9. Przystępuję do matury po raz piąty, w 2016 mam ostatnie podejście. 10. Już na to wszystko nie mam siły.

Czy dla was to naprawdę jest powód do żartów, ja już jestem kompletnie słaba, nie mam siły, nie wiem do czego ręce włożyć. Miałam swoje plany, to studia, to kariera medialna, to świetna praca ale teraz już powoli schodzę na ziemie. Może, by tak samobójstwo popełnić, odrodzić się na nowo (w reinkarnacji) może by się coś zmieniło w moim życiu, mam dość wszystkiego.

Gość PanGag
aby teście w przyszłości nie marudzili to należy wcześniej przed spaleniem wykombinować jakiś granat albo karbit , trzeba wymyśleć , że teść w pokoju trzymał w skrzyni jakieś skarby zamknięte i nie pozwalał się tego dotykać a być może w tej skrzyni trzymał różne 'skarby' , które w czasie pożaru eksplodowały !

Gość gość
Musisz uwierzyć w siebie,to raz.Dwa podziwiam że tyle razy się nie dajesz i podchodzisz do matury.Trzy musisz znaleźć choćby pokój i odejść z domu.Ale pracę też,bo z czego ty opłacisz te mieszkanie?

Gość gość
Nikt z ciebie nie żartuje,ale raczej z wyobrażenia twojego o mocy dostania tak szybko mieszkania.

Gość gość
Szukaj innej pracy

Gość gość
Nikt co nie da mieszkania z powodu braku inteligencji czy awantur w domu. Ogarnij sie smerfeta i zamiast tu siedzieć idź sie pouczyć.

Gość PanGag
'Gargamel stworzył smerfy' czy już masz 18 lat i jesteś kobietą dorosłą ? jak sądzisz, czy dasz sobie radę jako kelnerka, recepcjonistka w hotelu, motelu albo w restauracji z podstawowym j. angielskim w Warszawie ? Wiesz , za takimi osobami w Warszawie to pracodawcy aż pieją , proponują mieszkania i pracę , normalną pracę bez wydziwień i normalne pieniądze za pracę , czy jesteś zainteresowana pracą w Warszawie ?