Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damien17

krępujący problem

Polecane posty

Gość damien17

Ratunku, ludzie nie wiem co mam robić !!! Nie tak dawno w szkole miała miejsce bardzo nieprzyjemna dla mnie sytuacja. Na wstępie zaznaczę, że coś takiego przydarzyło mi się pierwszy raz w życiu i boję się czy wszystko ze mną w porządku a po drugie czy całe zajście się nie wyda. Otóż w czasie przerwy lekcyjnej, kiedy koleżanka wieszała zasłony w klasie mój mały żołnierz nagle stanął i strasznie mnie to krępowało. Oczywiście uadawałem, że wszystko jest w porządku,ale wydaje mi się, że ona coś chyba zaczęła podejrzewać. Gdy już skończyła wieszać te zasłony uśmiechnęła się do mnie i to mnie trochę przeraziło. Ona jest sympatyczna i ładna, ale boję się,że rozpowie wszystko koleżankom i mnie ośmieszy. Boję się, co myślicie, jak powinienem się zachować?

Gość gość
To normalna reakcja twojego żołnierzyka :) ciesz się ze nie wybuchł z okrzykiem. Mój kolega czesto trzasl lawka na lekcjach, tak mu niby nogi podskakiwaly... Wszyscy bardzo go lubiliśmy. Nikt głupiego nigdy nic nie powiedzial :)

Gość damien 17
Niby reakcja jest normalna, ale okoliczności już niekoniecznie. Wiesz co innego gdyby ona np. rozebrałaby się przede mną, dotykałaby mnie tu i ówdzie itd. Ale podniecenie się w sytuacji gdy dziewczyna tylko wieszała zasłonę... No nie wiem. I tak wszystko w miarę dobrze się skończyło. Gdyby to była np. w miarę wysoka blondynka, o pięknych rysach twarzy w takiej sytuacji... nie chcę nawet myśleć ;)

Gość gość
A duzego masz?

Gość koleżanka Damiena
Rozmiar środkowoeuropejski