Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek25111966

chcę poznać przyjaciółkę; który portal randkowy ?

Polecane posty

Gość tomek25111966

próbowałem na cafe.pl , albo interia.znajomi; bez powodzenia, jak na razie :( nie szukam związku w sensie seksu, ale poważnej znajomości, osoby płci przeciwnej, która podzielała by moje zainteresowania. Czy ktoś jest w stanie polecić mi dobry darmowy portal?

Gość gość
sympatia.pl chyba najwiekszy portal, ale jak masz darmowe konto to możesz wysłac tylko 1 wiadomość dziennie (oczywiście możesz wstawić w niej swój e-mail :)) Jednak na tego typu portalach siedzą głównie osoby dziwne, sfrustrowane, o bardzo wysokich wymaganiach. Musisz się liczyć z tym, ze na zdjęciu zobaczysz młoda laskę, a na spotkanie przyjdzie ci baba starsza z 10 lat :P Albo w ogóle nie przyjdzie. :)

Gość tomek25111966
no, nie szukam młodej laski...tylko sensownej babki, wiek i wygląd znaczenia nie ma, ale to co w duszy :)

Gość gość
ja swojego faceta poznałam nawww.dyskoteka.co ponad pół roku temu i do dzisiaj jestesmy razem :)

Gość gość
E-darling

Gość tomek25111966
ja mam 21 lat, a ona moze mieć nawet 60 :) liczy się i dusza i zawartośc portfela :)

Gość gość
sprobuj ma money.pl :classic_cool: stopka: jestem mormonem

jest nowy, ciekawy portal randkowy www.dyskoteka.co . całkowicie bezpłatny, więc polecam. może uda Ci się znaleźć wymarzoną osobę : )