Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży, myślę o rozstaniu.

Polecane posty

Gość gość

Wpadliśmy. Razem jesteśmy 4 lata, a od 2 lat mieszkamy razem. W 2015 roku podpisuje pięcioletni kontrakt i wyjeżdża do Madrytu. Znaczy mamy razem wyjechać. On od zawsze chciał mieć dziecko. Boję się, że ono może zniszczyć mu życie zawodowe. Pomyślała, że może odejść od niego... Chociaż jednocześnie wiem, że dla niego wiadomość o dziecku była by szczęściem. Nie wiem co robić.

Gość Skb1
O zgrozo! Życie zawodowe ważniejsze od człowieka. Czy ten świat zupełnie zszedł na psy. chyba obraziłem psy!

Gość gość
nudzi Ci sie... fajna historyjka

Gość gość
niby jak.ma mu zniszczyc? pojedziecie razem i TY zajmiesz sie dzieckiem. Ja nie widze tu zadnego problemu

Gość gość
Kocham go, chce żeby osiągnął coś w życiu. Nie chce mu w tym przeszkadzać.

Gość gość
Boje się, że nie dam sobie rady z dzieckiem. Hiszpański znam tylko u podstaw chociaż korzystam z chwil wolnych i uczę się go cały czas. W Madrycie będziemy sami.

Gość Skb1
W twoim myśleniu jest zupełny brak logiki. kochasz go i jednocześnie nie chcesz mu dać być z owocem waszej miłości. Wydaje mi się, że pracuje się po to by było na utrzymanie rodziny. Czy może praca to sztuka dla sztuki?

Gość gość
przeciez nie bedzie pracowal 24 na dobe to Ci pomoze. Zreszta rob co chcesz... Badz swieta Teresa i zostan sama z dzieckiem. Moze on sie kiedys dowie o nim i Cie znienawidzi tym bardziej ze chce dzieci

Gość Curry_katura
jak ktos zajmuje sie sztuka - owszem :classic_cool:

Gość gość
Chyba nawet nie chyba tylko na pewno będzie miał mało czasu na pomoc. No tak chce dzieci i nadaje się idealnie do roli ojca widzę jak zajmuje się swoim 3 letnim siostrzeńcem, mały od zawsze jest dla niego ważny.

Gość gość
On ma przed sobą jeszcze 7 - 10 lat prawdziwej kariery i to tyle. Może mi hormony szaleją. W lipcu mieliśmy brać ślub.

Gość Skb1
Curry_katura Ok. punkt dla Ciebie :) Wynika z tego, że w dzisiejszych czasach szczera rozmowa to misja niemożliwa... To chyba nawa formuła miłości.

Gość gość
Ah te hormony

Gość gość
Przecież się kochacie.

Gość gość
Nie rozumiem kobiet.

Gość Jakie to żenujące
Zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi? Dziecko zniszczy życie partnerowi? Wiesz co piszesz?! Pewnie ci odbija i piszesz pierdoły? Nie chce mi się komentować tych bredni.Niby dorośli ludzie a rozum przedszkolaka.SZKODA GADAĆ!!!!