Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mallorca83

on przychodzi tylko na seks

Polecane posty

Gość gość
Mallorca nie denerwuj się. Tu piszą same zazdrosnice, ktore marza o takim ukladzie jak Twoj. Ja Cie rozumiem i zazdroszcze twojemu facetowi. Duren z niego, ze nie docenia tego co ma.

Gość gość
Autorko odbierasz chleb dziewczynom w agencji:D

Gość kleooooi
Autorko wiem co czujesz .. Miałam podobnie .. Rok uprawialam seks z przyjacielem i na niczym mu nie zależało. Cierpialam a ludzie walili mi młotkiem ze daj sobie spokój a ja nie potrafilam. Włożył tylko łapę w majty i cala jego. Z czasem pisalam z jednym drugim kolega. Z nim serio juz chciałam skończyć i ogółem nie byłam jakaś atrakcyjna zbytnio z buzi tez.. Był czas ze powiedziałem ze boje się ciąży i nie chce tej ciąży jak juz i pokazywalam ze jest mi zle. Ale test okazał ze nie jestem ale i tak poczuł chyba ze musi się mną jednak zaopiekować ... Zostaliśmy para ale nie kochał jednak. Zakochał się parę dni później bo to czulam i widziałam. Ciągle mnie całował trzymał na kolanach i 1x powiedzial ze kocha ! Kiedyś próbował ale cos go odpychalo. Z czasem jednak jakby amor. Później po wyznaniu jednak test pozytywny . ucieszył się pomimu 22 lat. I do dziś świata poza mną nie widzi bo pokochał mnie za charakter przedewszystkim . jestem wyrozumiala dobra czasem niewinna słodka tzn on tak mówi ... Także nie ma reguły. Może pokocha może nie. Lepiej jak się nie narzucasz bo ich to odpycha. Ja ciągle to robilam z poczatku.

Gość gość
i czym te wywłoki chwalą się?! bez wstydu,honoru i mózgu zwykłe k***y

Gość gość
Jak pasuje Ci ten seks uklad to po co tu piszesz i zwracasz gitare??? jesli nie masz godnosci i instynktu samozachowawczego, to powinnas leczyc sie a ne biadolic. ewidentnie nie nadajesz sie do trgo typu ukladow, ale widocznie musisz wpasc w wiekszy dol zeby z tego wyjsc. ciekawe ile jeszcze wytrzymasz wyniszczajac siebie sama kosztem jakiego buca, ktory ma zupelnie wyjabane na Ciebie:o

Gość gość
Jak chcecie zmienić układy to musicie tupnąć nogą i postawić sprawę jasno. Tzn powiedzieć na spokojnie : dla mnie sytuacja wygląda tak i tak, nie podoba mi się to i to, uważasz ,że to jest normalne ze spotykamy sie na takich zasadach?", ale spokojnie , bez emocji. Powiedz wprost pewne rzeczy. potem się lekko wycofaj, daj mu do zrozumienia ,że się wycofujesz z układu, odpisuj rzadziej i bardziej jak do zwykłego kolegi, dosc powściagliwie, wymiguj sie od spotkan np praca itd i zobaczysz wtedy

Gość gość
no ale ona to juz robila kilkakrotnie i gosc ja zlewal, a ona pozniej blagala o powrot:o gosc pewnie leci na kilka frontow, wiec taka akcja nie zrobi na nim zadnego wrazenia. conajwyzej zacznie szukac kolejnej latwej. dlatego tez nie chce zeby do niego dzwonila, bo moze byc tedy z inna.

Gość gość
Przeklejam z innego watku: " gość dziś masz to na co pozwalasz to jest najkrótszy opis sytuacji wyciągnij z tego wnioski i przyjmij do wiadomości że możesz zmienić tylko swoje postępowanie a nie innych osób "

Gość gość
gośc 23.39: No nie zupełnie bo z tego co pisała to jednak ona jest czesciej odzywała pierwsza, a to już poważny błąd w takiej sytuacji kiedy on ją zlewa, a po drugie nie określiła jasno zasad że chciałaby spędzać czas też poza łóżkiem, narazie to on nią steruje .

Gość gość
bo owszem, nie odzywanie się , trzymanie na dystans to bardzo dobre wyjscie i pewnie dlatego to tyle trwa, że autorka tak robi. Ale jak pisała jednak czasem nie wytrzymuje i odzywa się pierwsza - to duży błąd kiedy on ja tak traktuje to powinna poczekac na jego pierwszy krok. Ale też dlaczego nie potrafi mu po takim czasie powiedzieć co jej nie pasuje. Można to powiedzieć bez pretensji... powinna powiedzieć krótko : Wiesz, dla mnie sprawa wygląda tak ,że spotykamy się tylko do łóżka, chciałabym czasem gdzieś z tobą wyjść np do kina ", albo poprostu " a wiesz, widziałam ciekawy film w kinie, chodźmy moze dzisiaj bo mam ochote"

Gość gość
Tylko to nie rozwiaze glownego problemu - facet jej NIE kocha (a wrecz nawet nie szanuje) i od podejmowania takic prob nie rozkocha sie a jedynie uzyska chwilowa ulude.

Gość gość
czy nie rozkocha.. nie jest powiedziane. Czasem wbrew pozorom to kobieta zachowuje sie tak ,że nie daje mu szansy na zakochanie się swoją postawą, a facet to mysliwy lubi walczyc o kobietę, zdobywać, autorka przystaje na to co on jej narzuca

Gość gość
To koleś wygodnie się ustawił:) Przychodzi do Cb jak do hotelu i wychodzi po godzince :P Z tą różnicą , że za hotel już by musiał płacić :p

Gość gość
za hotel & prostytutke, a tu ma wszystko w gratisie nawet dodatkowe uslugi. swoja droga jakim chujem musi byc facet zeby tak wykorzystywac zakochana dziewczyne

Gość kleooooi
Żadnych propozycji kina ani nic. Żadnego narzucania! Byłam w takiej sytuacji. Dziś mnie kocha bo przestalam się narzucać byłam smutna wyciszona balam się o ciąże i był lekko zazdrosny bo dobrze mi sie z kimś pisalo. Pokaz ze zaczynasz odpuszczać bo się meczysz i koniec. Pokaz ze masz inne zainteresowania a nie tylko on.

Gość mallorca83
Jakis czas temu wyszlismy na kolacje do restauracji, ale normalnie jest trudno cos zorganizowac we dwojke bo mamy rozne godziny pracy - ja na rano, on na popoludnie, konczy o 21 lub 22 godz, o 23 ja ide spac bo przed 7 wstaje. Ja mam weekendy wolne on prawie nigdy :-\ Dlatego on tez nie chce zwiazku bo nie moze spedzac ze mna czasu i nie chce, zebym marudzila

Gość gość
Pracuje w weekendy czy tylko ci tak powiedział? Wiesz gdzie pracuje? Widziałaś go w tej pracy w sobotę czy niedzielę? Typowa ściema takich facecików. Nie ma dla ciebie czasu i nie będzie miał w weekend ten i następny- bo JEST Z RODZINĄ. Zostaw go tak jak tu ci radzą dla swojego własnego dobra.

Gość mallorca83
W soboty wiem, ze pracuje, w niedziele jak ma wolne to uprawia sport z kolegami

Gość gość
Nudne prowo

Gość gość
"Nie potrafie zrozumiec dlaczego nie zakoch*je sie we mnie skoro ma cudowny seks ze mna??" Bo jestes za łatwa:P.Bo ma go na tacy,zero starań,zero wymagań,zero niepewności.Jestes prostytutką na jego usługi,tak cię traktuje,bo na to pozwalasz:(.Nie masz nawet jego telefonu???

Gość gość
on przychodzi tylko na seks x Nawet zupy nie zje?

Gość gość
A ta idiotka dalej smędzi...

Gość lucy8
Jemy razem, przygotowuje kolacje dla niego albo on dla mnie. A telefonu jego nie mam bo w zlosci skasowalam jakies 8 miesiecy temu i on powiedzial, ze skoro skasowalam to nie bede miala...

Gość gość
No to nie masz..rozumu tez nie masz. Jesteś wymarzoną idiotka,dla faceta,który chce sobie ulżyć.

Gość gość
Pani pozwoli się się przedstawię. Stanisław Winnetou.

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać