Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitopanterka

uwielbiam pudełka, pudełeczka,kartony ma ktoś podobnie?

Polecane posty

Gość pitopanterka

uwielbiam wszelkie pudełka, zwłaszcza zdobne, takie jak w dawnych czasach, najpiękniejsze są pudełka okrągłe na kapelusze

Gość gość
Też lubię :-) ogólnie podobają mi się "szparagły" z dawnych lat. Sama jestem w posiadaniu malutkich, zdobionych nożyczek z 19w. które dostałam od babci :-)

Gość gość
ja mam kręćka na punkcie szkła, butelek

Gość gość
Ja tez!!! Moglabym miec cala chate usiana w pudelkach

szkło może być niebezpieczne, nożyczki z XIX wieku? wow , muszą być fajne, kiedyś wszystko było tak pięknie prezecyzyjnie zdobione, ja mam cudny nóż do papieru, z drewnianą ręcznie rzeźbioną i malowaną rękojeścią :) też mogłabym mieć pokój cały w pudełkach :D

Gość gość
ja pracowałam kiedyś przy pudłach, wychodziłam z pracy z pociętymi rękami. do teraz mam straszną awersję do papieru i kartonu

otwierałaś kartony? właśnie szukałam na allegro pudełka na kapelusz i znalazłam tylko jakieś brzydkie drewniane, stare i niestylowe http://odadozet.com.pl/wp-content/uploads/2014/05/1c754467f2f7e449788d4c7d6071.jpg chyba jeden zładniejszych i ta koronka- pasowałaby do trzymania kapelusza z woalką albo fascynatora, tylko mógłby być brązowy albo ciemno bordowy http://www.imprezarodzinna.pl/assets/gallery/7ba028d7e03c4612298b9c6dddc93d522775d4ef_560x560.jpg takie pudełka rozczulają mnie

Gość gość
przenosiłam 'ryzy' kartonów, wyciągałam po sztuce, otwierałam i nadawałam im kształt pudła. bolało!

Gość pitopanterka
to mogło boleć :O papier ostrzejszy niż brzytwa 😭 trzeba uważać, używałaś rękawiczek?

Gość gość
nie. nikt nie używał, więc nie chciałam się wybijać z takim ekscentrycznym pomysłem. po jakimś czasie byłam już jednak na tyle dokładnie zabandażowana, że coraz rzadziej widywałam na dłoniach świeże otwarte rany

Gość pitopanterka
przykre, wspolczuje :( niewdzięczna robota,powinnaś dostać odszkodowanie, zgodnie z przepisami BHP pracodawca ma obowiązek zapewnić BEZPIECZNE warunki pracy , a nie żeby mieć rany :(

Gość gość
Ty tak na serio? :D W większości prac fizycznych doznaje się codziennie różnych uszkodzeń cielesnych. To stały element takiej roboty. Za niewielkie rany cięte, siniaki, jakieś zmiany alergiczne etc. nikt Ci nie da odszkodowania, co najwyżej pokażą Ci gdzie leży apteczka.

Gość gość
Tez lubie, pudelka ozdobne, szkatulki, koszyczki, kosze wiklinowe, itp, itd

Gość gość
Właśnie takie pudełeczka, szkatułki znajdziesz tutaj: www.swiatmargo.pl. Też jestem pasjonatką tego rodzaju przedmiotów i coraz wchodzę na tę stronę i coś zamawiam. Piękne, własnoręcznie zdobione dzieła sztuki w starodawnym klimacie. Masz tu też właśnie przecudowne pudła na kapelusze w stylu decoupage, wykonane z grubej tektury, lakierowane lakierem akrylowym. Polecam

Gość gość
gość 2014.12.27 Ja tez!!! Moglabym miec cala chate usiana w pudelkach xx A ja mogłąbym mieszkac w pudle ;P

Gość gość
też lubię Świat Margo, każdy kto ceni takie ręcznie robione a przez to unikatowe rzeczy znajdzie tu coś dla siebie. Można również samemu spróbować swoich sił w technice decupage. Ja właśnie kończę robić szkatułkę dla mamy a potrzebne materiały kupowałam właśnie w tym sklepie.

Gość gość
To zerknij sobie koniecznie na https://aleopakowania.pl/ - ja tam znalazłam super opakowania na żywność do swojej knajpy :) ceny też mają bardzo przystępne jak na tą jakość :)

Gość gość
segregacja i szufladki <3

Gość gość
puszki do herbat lub sloiczki np. po swiecach jankknee candle <3