Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem z nim bo nie chce zostac stara panna

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem ktorego kiedys bardzo kochalam ale mnie oszukal I teraz nawet jego dotyk mnie drazni ale nie potrafie od niego odejsc bo mam 32lata I nie chce zostac stara panna

Gość gość
rozumiem, mam 28 i tez nie chce zostac stara panna, ale chyba zostane, bo mnie nawet oszust nie dotyka

Gość gość
Ja mam 26 i zostanę starą panną, wolałbym być z związku z rozsądku, albo że strachu przed samotnością niż być sama jak teraz :-(

Gość gość
Wiem ze najlepsze rozwiazanie to odejscie ale jak to zrobic?

Gość gość
Ale wy mlode dziewczyny jestescie !

Gość gość
moze poszukaj innego bedac z tym - tak wiem, wredna jestem, ale skoro kiedys oszukal i nie mozesz mu przebaczyc, to i wyrzutow sumienia nie powinnas miec

Gość gość
a od jakiego wieku zaczyna sie stara panna?

do autorki taka stara i taka głupia... jest z facetem, którego nawet nie lubi, żeby nie zostać starą panną skąd się takie głupie baby biorą?

Gość gość
z lęku przed samotnoscią

Gość gość
jak chcesz poznac fajnego faceta i zmienić życie to napisz do mnie scoti88@poczta.onet.pl

od samotności jeszcze nikt nie umarł co wy sie tak boicie tej samotności jak ognia? samej ze sobą nie możecie wytrzymać czy jak? jest tyle ciekawych zajęć i ludzi do spotkań i rozmów, a wy o tej samotności w kółko nie rozumiem tego

Gość gość
jak ktoś ma"lęk przed samotnością" i desperacko czepia sie kogokolwiek to znaczy, że jest bardzo nudnym człowiekiem jak tak patrze po facetach znajomych kobiet to z żadnym nie chciałabym spędzać życia, po cichu im nawet współczuję tobie autorko też wspólczuję, że nie masz własnego zdania ani honoru

Gość gość
A jesteś sama czy w związku. Niektórzy potrzebują bliskości, która może zapewnić tylko partner.

Gość gość
wreszcie ktoś dojrzały odpowiada tu a nie jakies dzieci czy nastolatkowie hura

Gość gość
Ale przecież formalnie nie masz z nim slubu także tak czy siak jesteś stara panna :-)

Gość gość
Formalnie, ale w praktyce jest w wwgawjta chyba liczy się to jak jest, a nie jak postrzegają to inni (państwo).

Gość gość
W takiej sytuacji najlepiej odejść bo meczysz tez druga osobe. Po co być z kims na kogo już nie można patrzeć jeżeli można odejść i za jakiś czas poznac kogos innego :-)

Gość gość
A jak poznać kogoś innego?

Gość gość
podaje adres email na poczatek tak mozesz mnie poznac scoti88@poczta.onet.pl

Gość gość
A ja jestem stara panna mam 37 lat I ani mi w glowie jakies zwiazki czy slubu. Zawsze sobie potrafie zorganizowac czas I uwielbiam tez swoje towarzystwo :) A wam wspolczuje, ze jestescie nieszczesliwe

Gość gość
Może jakies wyjście do pubu , teraz modny jest speed dating a z cafe to odradzałbym poznawania ludzi :-)

Gość gość
Matko jaka ty jesteś załosna. Ja zakończyłam narzeczeństwo w wieku 31 lat, w wieku 32 poznałam kolejnego faceta, a 3 miesiące temu od niego odeszłam i jestem sama. I nie wyobrażam sobie być z kims po to aby być, w d***e mam konwenanse. Mam 34 lata i albo wyjdę za kogoś z kim będę szczesliwa, albo wcale. Mam w d***e użeranie się całe zycie z kimś kogo nie trawię. Ty masz dopiero 32 lata kobieto, czy ty jesteś normalna??? Dziecko możesz mieć do 40 lat a faceta to możesz poznać w każdym wieku czego ty się tak boisz?