Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie zarobki, mam 28 lat

Polecane posty

Gość gość

Niestety prawdopodobnie popełniłem jakiś błąd w życiu. Mam 28 lat, jestem po studiach i zarabiam łącznie około 3 tys zł Oznacza to brak możliwości kupna mieszkania czy założenia rodziny. Ledwo stać mnie także na wakacje, o innych przyjemnościach nawet nie bedę wspominać. WIem, że są osoby, które zarabiają jeszcze mniej, nie wyobrazam sobie, jak one żyją. Prosze - wskażcie jaki błąd mogłem popełnić, że zarabiam tylko tyle. Pracuje w prywatnej firmie, jestem po budownictwie

Gość gość
jak na Polskę to dużo musisz być bardzo rozrzutną osobą że cię na wakacje nie stać

Gość gość
Mam to samo, tylko, że u mnie jeszcze gorzej. 2 fakultety, pracuję o zgrozo w swoim zawodzie, wołają mnie do pracy kiedy chcą (dyspozycyjność praktycznie 24/7), a na rękę 2.500 i to z nadgodzinami. Mieszkam u rodziców, bo mnie nie stać na osobne życie.

Gość gość
Zielona Wyspa PO :D.Donek Was wydymał, sam wybył z kraju szczęśliwości za 80 000 tyś zł. A Was zostawił w skarpetkach :D.niedługo i ich nie będziecie mieć! :D

Gość gość
jeżeli to na rękę to nie jest tak źle. Chyba że mieszkasz w Warszawie

Gość gość
Nie popelniles bledu tylko polska to c*****y kraj. W anglii za 3k funtow mozesz midc swoj dom fajne auto i zyc na poziomie. Nie wiem jak jest w innych krajach, jak na dazie zylem tylko w polsce i uk i uk mi sie naprawde podoba :)

Gość gość
O"takom polskje walczyłem" :D