Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdanie angielskie, ktoś przetłumaczy??

Polecane posty

Gość gość
Oto chodzi glupia pipo, ze moj kumpel staral sie o council flat i dostal takie samo pismo. Musial dostarczyc referencje przed rozpatrzeniem jego podania. Zadna administracja w UK nie pisze stosu listow do petentów. Tego nawet nie robi sie w Polsce. Korespondencje ogranicza sie do minimum. Ty gowno wiesz i w gownie bylas.

Gość gość
Akurat w tej sytuacji się cieszę ze nic nie wiem o procesie starania sie o chatę od państwa ;) nie obchodzi mnie co robił twój kumpel, ja przetlumaczylam tylko tekst i jakbys znał angielski to byś tu nie darł japy, nie rozmyślał co było w dalszej czesci listu, na ktorym etapie jest autorka tylko po prostu bys przetlumaczyl to cholerne zdanie. Ale nie....

Gość gość
Przetlumaczylem przeciez a te reszte tylko napisalem zeby przykozaczyc, ze troszke o filologii angielskiej mam pojecia szmato

Gość gość
dlaczego tlumaczycie zdanie nierobowi, ktory chce dostac darmowe mieszkanie, a nie nauczyl sie jezyka kraju, gdzie mieszka?

Gość gość
Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina i sobie pomagamy

Gość gość
14:39 czyli żadnego pojęcia. Gratulacje :) i gratuluję wybornego towarzystwa. Nie ma to jak z kumplem pogadać na tematy darmowego mieszkania od państwa. Widac że niezła patologia, ale jak wiemy z innego tematu, juz niedługo uciekasz z powrotem do PL. Jednego gbura mniej.

Gość gość
Banda debili

Gość gość
Wlacznie z tobą...